Onsdag 29 april - Trevlig trevligt

Min vän Ehlin är den bästa.
Ehlin ringer mig ibland, ganska ofta faktiskt. Även om vi inte ses så är det kul att vi har kontakten. Hon ska ha barn om några månader, men ändå pratar vi inte om det så mycket (WHY??). Jag kom på idag när vi pratade att det bara är jag som babblar på om allt. "Men det är ju jag som frågar ut dig, sen ser jag till att lägga på innan du hinner fråga..." sa hon. Så nu ska jag skriva en lista som ska innehålla frågor om vad jag ska fråga ut henne om *skrattar* Hon är bra ändå!
Igår fick jag än en gång veta hur slarvig jag är. Jag tar det med en nypa salt, eftersom jag måste inse att jag är det. Jag hade en trevlig dag igår i alla fall. Jag gav V mat hos Joel å Mickan, och de har en vit matta under köksbordet. Igår tyckte väl V att det var trevligare att leka med maten än äta den, så det mesta hamnade just där - på mattan. Sen glömde jag ta bort det. Oj oj.. Mickan som redan var irriterad över nått annat innan, fick vatten på sin kvarn (eller vad man säger) och blev mer irriterad. Sorri!!
Vad är bloggen till för??
Jag har länge gått och undrat över varför så många är inne på denna, utan att kommentera. Fast jag ser tillbaka till varför jag startade den. Ingen är tvingad att läsa den, jag skriver för att få ur mig saker som jag sen inte orkar nojsa om. Så ni kan ju fortsätta läsa utan att kommentera *ler* Så kan jag sluta fundera över detta.
Idag är det onsdag, och jag ska träffa min syster. Vi umgås och sen glor vi på TV på kvällen. Det ska bli trevligt, som alltid. Även om jag inte tycker om hennes karl (som vi nu kallar M) så har jag slutat att bry mig. Vill hon va med honom, så är det hennes problem. Jag har försökt, berättat och vart ärlig om vad jag vet om honom, men hon bara stannar. Häromdagen fick jag veta att han lägger sig i vad hans bäste vän gör (vi kallar vännen J). J är typ 37 bast och vi har väl haft ihop det några gånger.. vi ses inte regelbundet, eller hörs ens. I lördags skjutsade han hem mig från krogen och var nyfiken på hur min nya lägenhet ser ut. Så han kom med mig in. Jag visade honom lägenheten och sen pratade vi (hur mycket man nu får ut av en full Mukkis). Han stack väl härifrån halv fyra, kanske fem.. sen får jag höra att M vart skitförbannad på J för att han kom med hit, ens träffade mig!!! WTF?? Han hade sagt till min syster: "Din syster bara leker med J:s känslor". Varför är jag då irriterad över det här? Jo, för J och jag har en överenskommelse om att det inte är något mellan oss. Ingen leker med någon. Inte vi i alla fall för det finns inget att leka med!!! Och där blir jag irriterad för att M inte är något bättre själv! Han leker med min syster och är tillsammans med henne för att det är bekvämt.


Over And Fucking Out


Tisdag 28 april - Snart maj..

Det här året bara kutar iväg ju.
V somnade utan protester alls (nästan) nu på förmiddagen!!!!!! JIIIIIIHAAAAA!! Nu är det bara nattvaket kvar. Han vaknar vid halv fyra och jag vet inte om jag är för trött eller vad det är, men jag har (utan att tänka på det) lyft över honom i min säng. Ge mig mer styrka, jag känner att jag är på gång!
Ska göra en motanmälan för mina p-böter, men så läste jag att det bara är ägaren till bilen som kan göra det. Och mamma står ju på bilen.. attans. Fast jag ska till polisen och himla lite med ögonen idag igen. Han var ju ganska het han där konstapeln jag pratade med igår, så hur det än slutar så har jag ju träffat ett ögongodis, och jag är ganska inställd på att få betala 1200kr. Never again, säger jag bara. Jag ska fan limma fast det där tillståndet i framrutan nu!!


Over And Out


Måndag 27 april - Prio??

Jag känner att jag lyckats.
Nya tag och samma rutiner fast hårdare handskar. V kom hem igårkväll. E kom med honom. Och jag måste säga att det känns mycket bättre. V verkar acceptera att det här är hans hem nu. Natten gick väl sådär. Han sov i sin säng till halv fyra (bättre än halv tolv iaf). Och nu på förmiddagen gjorde jag ett tappert försök med 5-minuters regeln för att få honom att somna själv i sin säng. Det tog en halvtimme, men det gav resultat. Han skrek och skrek mellan stunderna jag var in till honom, men ta mig f-- DET FUNKADE *klappar på min axel* !!! Nu ska man bara orka göra samma sak tills han snällt fattar att det är sovtime. Inte tror jag att det är elakt heller. Han blir ju bara tryggare i sig själv när han inser att han "kan själv"!!

JAG ÄLSKAR VILLE SÅÅ MYCKET!!
Update
Jag är så jääävla braaaa! Idag när jag kom till bilen såg jag att jag fått TVÅ p-böter. Nice värre... NOT! Varje på 600kr. Jag som tyckte att jag var så bra och hade pengar över den här månaden.. shit! Ja ja, ska man lyx-parkera, så kostar det.
5-minuters metoden is tha shit!!
Körde samma medicin ikväll som i morse. Och det tog ynka 10 minuter den här gången. Visserligen somnade han på täcket, med huvudet i fotändan, men han sover nu *big smile* Han kanske insåg att man inte ska "mess with this mother" när hon bestämt sig?? Eller så var han bara trött. Han har sovit som ett litet lamm idag. Nästan två timmar på förmiddagen och en timme och 20 minuter på eftermiddagen. Han är ju fantastisk!! Sen hittade han på en lite egen stil i vagnen.

För jag är så coooool

 
Sitter så fint på pottan så.
Pott träning


Over And Out


Söndag 26 april - Vad tänkte jag på??

Tony och Lina var här.
Min största skräck är att bli tråkig. Att inte längre roa mina vänner, att bli bortglömd och tråkig (helt enkelt). Mina vänner säger ofta "du blir aldrig tråkig, Mukkis. Och vi gillar dig precis som du är!!". Och jag är fortfarande Mukkis, även om jag blev mamma. Det känns som jag inte behöver ursäkta mig, men gör det ändå. Kan bero på min hemska bakis som jag har införskaffat mig *ler* Och jag berättar mer om det snart.
Det är en balansgång det här mellan föräldraliv och singel. Jag är absolut inte den enda! Ibland blir jag till och med lycklig när jag tänker på det. - Den första grannen jag träffade när jag flyttade hit var Achmed (ursäkta stavningen, men jag vet inte hur det stavas). Han är väl i 30 års åldern, han bor här över mig. Han är jättetrevlig, jättesnygg och har en dotter på 1,5 år, men han heter ACHMED. Han bor väl tillsammans med barnets mamma (fast jag har aldrig sett henne) och de har ett jättebra fungerande äktenskap, skulle jag tro. Kanske de inte har behovet av att gå ut, men jag har det! Och jag har möjlighet att göra det. När man bor och är tillsammans kanske man vill hitta på saker tillsammans och man får jaga barnvakter (i så fall). V är hos sin mamma eller pappa när den andra går ut. CHECK!  
Igår var jag till Havstena och städade det sista. Nu är det färdigt, bara en lampa kvar.. skönt att bli av med skiten. 
Sen var det fest. Anka kom hit vid halv sju på kvällen med en vinare och vi började fylla våra stackars huvuden med alkohol. Tidigare hade jag vart till Tova för att få en "ny" frisyr. Jag älskar mitt hår!! Tack Tova


Det var jättetrevligt att sitta och bara prata skit med Anka. Jag hade jätte trevligt. Efter några timmar började vi bli lite lulliga och blev hämtade av Daniel, Tony och Lina. Och vi satte oss på Wallermans. Fyllde på med mer alkohol i våra blodomlopp och mycket prat och skratt. Den här gången lyckades jag till och med förbli sams med den stackars krögaren, Daniel (även han). Jag brukar för det mesta göra bort mig på något vänster och göra honom irriterad. Vi har någon sorts hat-kärlek till varandra, Daniel och jag. Ibland tycker jag riktigt synd om honom *ler*
Tony och Lina blev trötta och for hem, men Anka och jag var absolut inte redo att avsluta kvällen, så vi gick till staden. Det blev ett nedra köande och vi hamnade bakom ett gäng göteborgare. Anka körde på sin kaxiga attityd och vi trängde oss före i kön. De var väl en sex-sju stycken och de flesta tyckte väl att vi var fjantigare än fulla fjortisar, men vi körde på bara. Vi var mästare i kampsporter och hatade Göteborg. "Minns du i framtiden när Göteborg inte fanns?!! Och minns du i framtiden då alla göteborgare bara dog?!!" (Kul med internskämt som man inte orkar förklara). De vart lite irriterade i alla fall och vi såg dem inte mer den kvällen. Jag tror vi stod i kön i en halvtimme. 100 kronor fattigare för inträdet strögade vi runt inne på Husaren. Vi träffade folk och flummade som fan. Sen fick vi skjuts hem och avslutade kvällen. Tack Anka för en kul kväll, även om det inte blev någon bowling eller spa.
Idag kommer V hem. Han har vart jätteduktig och sovit jättebra, hörde jag en fågel viska i mitt ena öra. Nu tar jag upp stridsyxan. Nu ska V sova i sin egen säng. Säkert kommer jag läsa tillbaka på de här "problemen" och skratta högt en dag.

Sitta hos morfar


Over And Out


Fredag 24 april - 8 månader till julafton.. ash då!

Hur ska jag börja det här då?
Det har inte hänt så mycket, så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Jag har i alla fall inte skaffat mig någon dator-rutin, vilket ni säkert har märkt.. Ibland går det dagar då jag inte ens startar datorn. För ibland tycker jag inte att det är värt, eftersom V sover ca 40 minuter på förmiddagen, och på eftermiddagen är jag oftast inte ens hemma. Mamma har vart här ganska mycket. Hon har vart sjukskriven den här veckan, så hon har samlat lite kraft vid mitt köksbord och med promenader.
I natt vart jag så stålt över min lille hjälte, så jag kunde ju inten sluta pussa på honom. Istället för att vakna och grina vid halv tolv, så vaknade han inte förrän tre!!! Jag vet - det är katastrof att jag lyfter över honom, men det är ju en klar förbättring, och jag tar nya tag nästa vecka, då han kommer tillbaka från sin pappa. Då är jag redo och stridslysten. Jag har bett E att rätta till hans betéende (Villes alltså), för jag känner att mina rutiner är helt fucked up nu.. inget fungerar längre. Det är knappt så V somnar själv ens. Det som var det första jag rutade in i hans liv när han var NYFÖDD!! Och E var bra på att fixa det där sist, så jag räknar med honom nu *ler* Jag har även börjat pott-träna V lite smått. Inte mer än att han sitter på pottan en liten stund mellan blöjbytena. Det har inte hänt något i pottan än (förutom härom dagen då det kom en liiiiiten liiiiiten liiiiten *visar mellan tummen och pekfingret* bajsplutt, men jag vet inte om jag räknar det riktigt, men den hamnade ju i pottan i alla fall), men han vet att den ska sittas på. Han är så duktig!

Villes potta

Mickan, Simon och Youshi var hit häromdagen och kikade in mitt crib. Det var ju roligt att även de som bor i innerstan hittar ut till förorten *ler*  Det var helt trevligt och Y var fortfarande såååå liten.
Jag har blivit ett inredningsfreak! Fast jag har inga saker att inreda med, och det går mig lite på nerverna. Jag har massa planer och idéer, men till mina idéer behövs prylar (se min jag vill ha lista)!!!! Fast en sak har jag ju nästan redan rott i land... Vi skickade ju in mina senapsgula köksluckor för omlackering för ca tre veckor sen, men de har inte kommit tillbaka. Så mitt kök står fortfarande och gapar. Det känns hemskt och jag längtar såå till att de kommer. Nu sa de sist att de kommer nästa vecka (vilket de sagt om varje vecka i två veckor). Jag blir så sur, när man betalar massa pengar för att få ett jobb gjort och så blir det inte av.. man borde väl få pruta på priset eller?? Det är ju en seriös firma som ska göra det. Säger de att det tar en vecka, så ska de väl bannimig vara klara till dess?!!!?? Eller har jag missat nått? Bor vi i Spanien eller?? Äh!! 
I helgen är jag alltså barnledig. Så ska till Havstena och städa det sista. Ska ta med stereon den här gången! Det blir så mycket roligare att städa då. Och mäklarn sa att badrummet var det viktigaste, för hon som ska flytta in ändå ska renovera (bra där!!!). På torsdag lämnar jag över nycklarna. Skönt att bli av med skiten!!!!
Och på lördag kväll tänkte Anka och jag gå för att bowla lite. - Bered dig på en match som inte liknar nått!! HAHA, fast jag är så urdålig, men det är förbannat kul. Och det ska bli trevligt. Sen får vi se vad kvällen leder till.

Är min blogg tråkig om jag inte lägger ut bilder???


Over And Out


Måndag 20 april - Grattis

Grattis till min gamla katt, Lasse, som fyller 14 år idag, typ.

Jag-vill-ha lista
- Ett skrivbord (så jag slipper sitta kut-ryggad vid datorn).
- En cykel (så jag kan åka till ställen och få en trevlig upplevelse utan att behöva skräpa ner naturen).
- Tavel-lister (så jag kan få upp tavlor på väggarna, och det verkar ju vara det hotta detet nu ändå).
- Lampor och ljus-hållare till min hall (så det slipper va så mörkt, sen lovade jag Matte att ha bytt ut mina fula lampor som är där nu, till nästa gång han kommer).
- Vitrinskåp (dit jag kan sätta mina glas som jag ändå inte använder!! Det är väl ganska ute med vitrinskåp, men jag vill ändå ha ett!).
- Ett nytt dusch munstycke (för det jag har pekar strålarna åt hundra olika håll, så även om jag har drapperi så blir det blött överallt).
Sen skulle jag vara ganska lycklig, för tillfället.

V har lagt till med en vakna-på-natten hobby igen. Det var femte natten nu i rad som han  vaknar och reser sig och krånglar. Har någon ett gott råd?? Pratade med BVC sköterskan och hon trodde att det berodde på att han nu fattat att han bor här och känner sig lite "ny". Han är ganska mammig också, men hon sa att jag med gott samvete kan plocka upp honom i min säng, i alla fall i en vecka till, så han känner sig trygg sen.
Han somnar i sin säng utan problem på kvällen, men det är det här uppvaknandet på natten som stör. Fast det är en övergående fas. Det går säkert över!

Over And Out



Lördag 18 april - Spears

Tillåt mig skratta!
Igår när vi for hem från norrmalm hörde jag något ganska komiskt på radion. Alla som lyssnar på de största radiokanalerna (Rix FM, Mix Megapol, The Voice) har väl hört Brittans "If You Seek Amy". Själv tycker jag att B gjort helt ok låtar den senaste tiden. De är roliga att lyssna på. Texten till den omtalade låten är:
"Love me hate me, but can't you see what I see?
All of the boys and all of the girls are begging to if you seek Amy.
"
Tänker man efter lite så är inte texten korrekt, gramatiskt. Jag fick en sån "fan va dum jag är" känsla. Det riktiga ska vara (som porriga Brittan MENAR egentligen):
"All of the boys and all of the girls are begging to F-U-C-K me" (hon bokstaverar!!!). Varför kom inte JAG på det???!!!


HAHAHA

FUCK me


Over And Out


Fredag 17 april - Sömnig

Jag måste gå och kolla om min son lever.
Eller så är det bara ett tecken på välbefinnande. Han brukar sova en timme, men nu har det snart gått en och en halv *ler stort* Det känns bra att han finner ro, när mamma inte gör det..


PS: Han kallas inte Ville-bus för inte HAHAHA. DS

Over And Out


Torsdag 16 april - Sjukling

Här sitter jag och petar i mig Finrexin..
Jag såg en video med Akon i morse. Det är roligt hur man uppfattar artister, beroende på hur mycket man vet om dem och vart man befinner sig. När jag började lyssna på Akon var jag i Brasilien. Då fick jag bilden av en mörk man i surfshorts som var väldigt cool. Den bilden har levt med mig sen dess. När jag såg videon i morse insåg jag att han inte alls är den jag trodde. Säkert har han surfarshorts ibland, men det sista jag trodde mig se honom i var KOSTYM!! Men han är ju för jävla bra, karln ändå.
Det är lite annorlunda att bo här. Känns som man inte riktigt har några rutiner. V är den enda rutin jag har, men vad gör man i en lägenhet som är stor?? Det känns lite fel att sitta framför datorn också, med tanke på att så mycket borde fixas. Jag undrar om jag gör rätt.. Man har ju sina "rundor" som man gör i ett hem. Jag vet bara inte hur min runda skulle se ut, men det ger sig nog snart.
V har varit lite gnällig de här dagarna när vi bott här och väldigt mammig. Antar att han också har lite svårt att finna sig till ro här. Fast han sover bra (förutom i natt, då han vaknade vid ett och somnade om vid två). Jag känner mig allt lite vilsen.
Lägenheten på havstena står och gapar med sin tomhet. Jag var dit igår och dammsög upp alla dammelefanter som samlats där på tre år.. herre gud vad det kan se ut. Och vad liten den var (lägenheten alltså) plöstsligt. Det kändes roligt att vara där, nu när den var tom. Fast jag insåg ju ganska snabbt att det finns en hel del att göra, innan nästa kan flytta in vid månadsskiftet. Ska fråga E om han inte kan ha V över dagen på lördag, så jag får städa och göra fint där i fred. Känns som man vill få ett avslut på det här nu.
Våren verkar vara på ingång på allvar nu. Kommer det mer snö, åker jag till Huruburuburu, men man var nog för snabb på att klä av sig igen. För här sitter jag med ett glas Finrexin, som ska göra mirakel och bota min dumhet (förkylning). Snor och skallebank går bort!! HÅRT!! 
Min gode vän Palm lärde mig häromsistens att FTW, betyder For The Win på datanörd-språk. Alltså, någonting bra. Jag kan ju inte alla dessa förkortningar, så när jag får ett dilemma, frågar jag Palm (he's tha man). Såå härom dagen fick jag syn på ännu en förkortning: FTL. Och jag gissar på att det betyder For The Loos. Är det riktigt??


Over And Out


Tisdag 14 april - Allt gick bra!!

Nu är jag Hentorpare!!
I fredags kom Matte och Malin hit. Det var helt fantastiskt att de kom. Jag vet inte vart jag varit eller tagit mig till om inte de kommit hit. Tack så mycket för hjälpen att flytta. Även om det var påsk och damen fyllde 32, så hjälpte de mig. Herre Guuuuud!!! Tack tack tack tack... herre gud trettitvå gånger!!!!
V har vart hos sin pappa, och det har tydligen gått jättebra. Och det glädjer mig.
Och idag fick jag mitt bredband och telefon hit också. Fast jag har ju ett dilemma. Malin har placerat allt som hon tyckte såg bra ut (och det ser bra ut!!) men jag hittar inte mina saker ibland. Nu hittar jag inte sladden till hemtelefon *oops* Jag har en låda fylld med sladdar, men ORKA leta i den då!! Det spelar egentligen ingen roll, för den ringer sällan och jag ringer heller inte så mycket med den. Den kommer säkert fram isinnomtid.
Och jag vet att jag har lovat bilder, men det kommer!! Snart. Måste bara komma ihåg att sno före-bilderna av mamma.. Det är jättefint här. Både lägenheten och området. Fast jag kan inte låta bli att känna att det känns läskigt.. Det är en STOR lägenhet, i ett område som jag inte känner. Det ger mig lite svindel. V och jag, ensamma, i en stor lägenhet, mitt i ingenstanns.. tjaa, så illa är det inte, men jag är inte van att bo såhär stort.. Mina vänner och föräldrar bor på andra sidan stan!! Mormor och morfar bor ju ganska nära, men ändå..

Tack igen Matte och Malin!!!

Over And Out


Torsdag 9 april - Feber

Det är inte riktigt samma sak..
Idag vaknade jag före V för en gångs skull. Halv åtta. Jag klev upp (tänkte att han vaknar då, för det brukar han göra) men han rörde inte en fena.. "nehe" tänkte jag och gjorde i ordning lite kaffe åt mig själv, "nu då?? - Neheee..." Då gick jag och ställde mig i duschen, "nu måste han ju vaknat" tänkte jag, men klädde på mig ganska lugnt. Gick till sovrummet för att se att V låg kvar i samma pose som när jag vaknade.. jag blir ju orolig när han gör såhär!! Jag strök honom lätt över huvudet, och OJ OJ, jag tror jag fick brännskador på fingrarna!! Han var het som en panna. Stackarn.. han har ju aldrig haft feber förr (han hade feber när han kom till världen, men det gills inte nu).
Första tempen jag tog på honom visade 38,7 grader, sen tog jag en, ungefär en timme senare som visade 38,3 grader. Naiv som jag är trodde jag att det bara var en tillfällig feber, men ack vad jag bedrog mig. Febern gick ner på förmiddagen, men nu när jag lade han vid sju visade tempen på 38,9.. inte är det väl farligt eller?? Någon som vet (själv har jag packat ner alla mina nördböcker i flyttlådor!!! Typiskt.)???
Jag har för mig att jag läste någonstanns att barn under 6 månader ska ha så lite feber som möjligt, eftersom de inte har immunförsvar själva än, men att barn över 6 månader ska ha feber när de får det. Att man inte ska mota bort det.. har väl nått med nått vettigt att göra. BLAHAA BLAHAA..
Han är ju jätte-glad i alla fall, hela tiden. Och lite mer kramig (men det gör ingenting).
Det var ett ex till mig som hade barn (jag nämner inga namn) som sa en gång:
"Det finns inget så underbart som barn med feber. De
blir så otroligt hängivna och kramiga, och det är
underbart..
"
- "Blaha, blahaa" tänkte jag. Oj oj, nu måste jag erkänna att han hade rätt *oops*

Imorgon kommer Ålandsfolk hit. I helgen ska jag flytta på mig. Det ska bli så förbannat skoj. Jag saknar er såååå!!!


Over And Out


Onsdag 8 april - En dag före hela veckan!

Jag fick ett önskemål.
Fredrik har vart hemma i Skövde och han har faktiskt varit över på morgon-kaffe tre morgnar i rad. Det har vart trevligt att ha honom här och V har fått leka av sig. Nu ses vi nästa gång i sommar!!
En läsare ville jätte gärna se den nya vagnen som jag köpt åt V. Och jag vill ju inte vara värre än att jag lägger upp en bild här, varsågod:


Annars har solen lyst med sin frånvaro idag, men man får göra sitt bästa för att få dagen att bli perfekt ändå. Hassel fyllde år idag GRATTIS GUMMAN PÅ FÖDELSEDAGEN! (Vi pratar längre inte om ålder va??) så V och jag var till hennes och Billys tillfälliga hem på fika. Sen bjöd hennes mormor på mat *gottigottiga köttbullar å såås
V och jag har inte varit hemma en enda eftermiddag sen, ja, jag minns inte ens när. Jag minns faktiskt inte NÄR han sov eftermiddagsmålet hemma sist.. eller ja, idag gjorde han ju det. Och det var en helt fantastisk känsla att vara hemma på eftermiddagen. Hade glömt hur skönt det var. Fast då var ju både syster och Mickan med lilla Youshi här + mamma.



Jag hatar pengar. Vem fan blir lycklig av det?? Det bara förstör och får en på dåligt humör. Finns det någon som håller med?? Fy faan säger jag bara.. stressad, ledsen och sur. Det är det man blir av pengar.
Jag blir glad av min son i alla fall.




Over And Out

Lördag 4 april - Jag fattar inte det nya msn..

Helt enkelt FANTASTISKT.
Jag har druckit tre koppar kaffe och två glas med latte idag. Under tiden blir min nya lägenhet vacker. De har rivit ner ett skåp i hallen som var helt onödig. De har målat tak. Jag har sånna förväntningar på den här.
Det har vart helt underbart väder = sol och inte ett moln. V och jag har gått till stan, till norrmalm och senare hem med hans nya fina vagn som jag köpte åt honom igår. Vi har varit hos Anka och dit kom Fredrik.
Mitt barn är helt fantastisk!! Jag älskar hela världen. Gör solen allt det här??
Sen kom jag att tänka på att det blir en helt ny upplevelse den här sommaren. Jag har ett BARN. Det hade jag förra sommaren också, men då gick hela sommaren mest ut på att gråta, försöka förstå och amma och byta senapsblöjor. Jag försöker fortfarande förstå vissa saker, jag gråter ibland, men inte på samma vis. Nu kan V vara med mer. Vi kan hitta på saker tillsammans. Han är med. Han kramar mig varje dag, och känslan när han sträcker sina armar mot mig och gnyr som en liten kattunge går inte att beskriva. Jag älskar honom såå mycket.

Nu kände jag att den här bloggen vart helt värdelös idag för alla läsare, hahah..



"...en enää muista kasvojas tai mitä mulle sanoitkaan!!!
Mutta muistan miten katsoit,
miten sait mut hehkumaan

Kun katsoit minuun,
kaiken muun mä unohdin.
Kun katsoit minuun,
vain sinun olla halusin.
Kun katsoit minuun,
sytyin sylissäs ja paloin.
Silloin rakastaa sua aloin
kun sä katsoit minuun, hetken niin...
"


Over And Out


Torsdag 2 april - Fantaaastico

Min underbara dag.
Det har vart sol idag över min stad, över oss, över mig. Jag har mått som ett solsken hela dagen. Förutom när jag skulle till att skjutsa V till syrran i förmiddags. Jag MÅSTE BARA BERÄTTA DET HÄR!!! Vi gick där i solen och lallade som glada fåglar, V och jag, som vanligt. Fast idag kände jag att det var en extra bra dag. Av någon anledning blev V lite otålig när jag satte honom i bilbarnstolen, så för att få honom på andra tankar gav jag honom min nyckelknippa (hem-, bil- och morsans husnyckel) under tiden som jag skulle gå runt till förar sidan. När jag tagit två steg runt bilen, hörde jag hur bilen gick i lås.. shit shit shit.. "NO PANIC" många tankar gick genom mitt huvud. T.ex att morsan har reservnyckeln till bilen, å hon är på jobb.. att jag inte har pengar på mobilen, så jag kan inte ringa nånstans, jag kommer inte in i lägenheten för att ringa nån och att solen gastar och det är VARMT i bilen.. Fast innom loppet av några sekunder klickade det till igen och jag drog tag i första bästa dörr. Jag har aldrig vart så nära på att bajsa på mig förut! I värsta fall är det ju bara att krossa en ruta, men det är inte det första Mukkis tänker i en sån här situation *skrattar såhär i efterhand*  
När jag lämnat V hos syster åkte jag till dagens höjdpunkt: Köpa tapeter till lägenheten. Inte nog med det, men försäljaren var hur mysig som hellst. Han försökte spela viktig först, men då sa jag åt honom att jag inte kände för den där attityden och han förvandlades till en nallebjörn. Jag tror han hette Johan. Vi pratade om allt som jag inte viste om tapetsering (vilket är allt!!) och han kändes trygg (säkert är han upptagen) och flirtandet tog fart. Sen tänker jag inte berätta mer om den saken, för det blir säkert bara fel. Jag åkte därifrån med mina, sammanlagt

  • 19 rullar tapet
  • 10 liter takfärg
  • tapetklister (...under mina skor, du är så mycket vackrare än vad du tror)
  • rollrar
  • tejp..

Sen måste ju arbetarna ha lite godis, så jag köpte en back med lättöl och massa kaffe *hoppas de blir nöjda och gör ett bra jobb* För det var det de ville ha.
Sen åkte jag för att hämta V. Han hade varit en ängel sa syster. Han tog tre steg utan att någon höll i honom, eller han höll i något!!!
And then!! For hem till mamma för att basta lite. Samtidigt (inte som jag basta dock) träffade vi Simon och Nattis en sväng. Fick en bok av mamma som antagligen kommer bli min andra Bibel "Somna själv, hur barn lär sig sova hela natten". Tack mamma!!

(Jag skulle egentligen lagt upp bilder på den nya lägenheten idag, men när jag kom dit så upptäckte jag att minneskortet var hemma. Så det får bli en annan dag. Tänkte ta före och efter bilder).

Over And Out


RSS 2.0