Lördag 31 januari - Generad.

Två fantastiskt trevliga dagar.
I två dagar har jag umgåts med Josse. Det är en trevlig prick det där. Vi fikade, var på stan, fikade, shoppade lite, var ute och gick, pratade.. ja, sånt man gör när man umgås *ler* Jag har haft kul, jag har trivits!
Jakten efter min kamera har fortsatt, och jag FATTAR INTE hur den kunde komma bort. Jag bor för tillfället på 62kvm, och det ska väl inte finnas så överdrivet mycket omöjliga ställen att förlägga en kamera på. Eller? Grejen är ju bara att man bara söker på de där "omöjliga" ställen! I vilket fall som hellst, efter att ha letat i ALLA skrymslen och vrår, lådor, hyllor, bänkar, fönsterbräden och skohyllor så insåg jag mig besegrad och slutade leta efter den. Jag räknade med att vara extra fattig nästa månad, för jag klarar mig inte utan en kamera!! Och just då fann jag den. Och ni kommer skratta nu, men den låg/stod fint på Villes "altare" som jag lagat åt honom, i sovrummet.. jag svor som aldrig förr. Tydligt är ju att jag INTE letat ÖVERALLT som jag trodde.. Där har den legat sen jag lade den där!! Fy satan alltså. Hur dum får man bli? Det här var något av det mest pinsamma jag erkänner i hela mitt liv!!! Den är ju tillbaka hos mig nu i alla fall.

Bjuder på lite bilder som ursäkt för min dumhet!
Hassel och Ville tackar för maten :D




Glow in the dark.

So serious!


Over And Out


Fredag 30 januari - Still gone..

No more chocolatebars for this girl!!
Min kropp är en konstig manick. Varför tar jag inte vågen på allvar? Den visar på samma där jag startade, starten efter förlossningen!! Jag har ju förlorat centimetrar iaf, men jag trodde jag skulle svimma när jag stälde mig på vågen nyss. DET KAN INTE VARA SANT!! Joo, det är sant... trist, då får man börja om igen då..
Har fortfarande inte hittat min kamera, och nu börjar jag bli lite orolig.. Den måste ju vara någonstans!! Letandet fortsätter.

Over And Out

Onsdag 28 januari - Borta.

Svara mig du.. Var är du nu?
Min dag började klockan 06.50 i morse. Och när jag tänker tillbaka på dagen, har den varit helt PERFEKT! Synd var att Lisa mådde kass och inte kom över. V och jag var hemma bara och tog det lugnt. Han drabbades av någon sorts insomnia på tidiga eftermiddagen och det kändes som han aldrig skulle sova. Men men, han fick susa runt här och jag lekte med honom på golvet och plockade, diskade och grejade. Och ringde till underbara Höder. Det är ett evigt planerande, funderande och undrande när jag ska komma till Åland igen. Igår hade Fippa utbristit helt spontant: "NÄE, NU FÅR DE KOMMA SNART, ANNARS BLIR JAG FÖRBANNAD!!!!" Jag blev så full i skratt när jag hörde det. Tack, V saknar er med!!
V somnade sen vid två tiden, och i vanliga fall sover han en halvtimme-timme. Jag slog på ett avsnitt av Rederiet (för jag brukar hinna se ett avsnitt när han sover), och njöt. Han vaknade inte efter 45 minuter, och jag tänkte att det är väl dömt att misslyckas att kasta på ett avsnitt till, men wild and crazy som jag är, förde jag pilen till avsnitt 15 och dubbelklickade.. det var så man fick en kick. Jag är sååå frälst i den där serien. V vaknade inte efter det avsnittet heller.. nu började jag ju bli lite orolig.. händer det här eller? Inte hinner jag se... "NEEEEEJ tygla ditt begär, kvinna!!" sa en röst i mitt huvud, och jag löd. Halv fyra var vi ute och gick. Han är en sån bra bebis, min Skrutt.
Sen kom vi till Mickan. Där vi lagade mat, åt och badade badkar. Mysigt, mysigt!! Vi längtar fortfarande efter din bebis arrival!!!
Och så kom vi hem igen. V var jättetrött, men har varit sååå underbar hela dagen. Han somnade fort när han fått sin välling och pyjamas på. Och här sitter jag. Har tänt massa ljus och bara myser (har lite Fazers Blå här bredvid, men säg inget till nån). Livet är helt fantastiskt. Att det kan vara så bra mot en ibland, fast ibland är det åt ----.
Så upptäkte jag till min fasa att min kamera är "borta". Jag är sååå säker på att jag sett den här i lägenheten, någonstans, men jag kan inte minnas var.. det är lite störande, men den kommer väl fram så småningom.



Over And Out


Söndag 25 januari - IKEA

Imorse ville V promt gå upp klockan SEX!!!
Vad är det för fel på barnet? Fast å andra sidan gick han snällt och la sig igår kväll klockan sju och har INTE VAKNAT PÅ HELA NATTEN (vad jag minns i alla fall). Han är en sån ängel, min lille grabb. Jag undrar vad jag gjort om han inte fanns.. (hmm, tänker INTE spinna vidare på det..).
Sen bar det iväg mot Jönköping och IKEA. I just LOOOVE IKEA!! Meningen var att Joel och Mickan skulle få köpa bebissaker (säng, madrass, skötbord.. ja, allt man kan tänkas behöva), och det gjorde de också. Grejen var bara att Joel köpte massa andra saker OCKSÅ! Så som, databord och hutch. Han verkade tro att vi hade en hel buss med oss. Och vi hade bara morsan Renault, så det var ett nedra jobb att få i allt. Och jag funderar än om det var lagligt att köra som de packat.. Jag trodde aldrig att de skulle lyckas, men jag misstog mig. En riven kartong och mycket svordomar senare, var bilen packad, och då menar jag PACKAD!

Och jag hoppas det framgår på bilden hur road min syster var av det hela *ler*
Packad??


Det var inte mycket plats till övers i baksätet!!


Tidaholm tycktes aldrig ta slut. Verkade som Tidaholm höll på ända från Tidaholm till Jönköping.. jag är så trött på Tidaholm!!!!!

Sen fick man mess från E. Tanken var att vi skulle kommit hem i någon sånär tid från IKEA, så han kunde träffat V lite idag, men det blev ganska sent, så det blev inget. Han envisas fortfarande att ställa frågan: "Vad händer mer ikväll då?" nästan varje kväll då jag lagt V. Jag har försökt få honom att fatta att jag inte gör något speciellt när han lagt sig, förutom njuter av att vara själv och glo på tv, eller peta mig i örat eller nått annat onödigt och slappigt, som jag inte kan göra när V är vaken, men det verkar inte gå in. Så idag prövade jag en annan metod/ett annat svar. "Såvida det inte kommer nån het karl hit och roar mig så blir det inte mer spännande än att jag grejar med mina IKEA prylar." Och jag fattar inget av svaret, jag viste inte om jag skulle skratta eller gråta: "Jag erbjöd mig ju att komma tidigare".
Jaa, grabbens självförtroende är ju på topp i alla fall. Bra det, men nu var det väl kanske inte så jag tänkte.. heller *ler* Eller ja, ska man ställa till det, så kan man ju lika bra ställa till det ordentligt!!



Over And Out

Lördag 24 januari - Det är ju så man blir tokig ibland.

Jag blir så röksugen.
Idag har V vart hos farmor och farfar. Farfar blev så glad, tidigare i veckan, när han fick veta att V skulle vara där några timmar på lördag. Han hade ringt till E på en gång och nästan skrikit: "Vet du vad jag ska göra på lördag? Jag ska ha VILLE!!" Jag har aldrig sett en så glad gubbe, som idag när jag kom för att lämna V. Han liknade lite på min egen far (fast mycket, mycket smalare), när han är med V. Vad är det här mystiska och fantastiska med barnbarn?? Mer än att man kan lämna dem ifrån sig när de blir för mycket. Fast farfar ville nästan inte ge iväg V när jag skulle åka *ler* Det var jobbigt att åka.. Och farmor sa: "Hos de flesta familjer är farmor/mormor och farfar/morfar helt slut efter en dag med sina barnbarn, men här är det tvärtom, det är barnen som är helt slut". Och jag hoppas att E sköter det där sen, när (jos) han börjar ha V mer.
Kan man köra hundtricket med barn?? Blir det barntricket då? Är det ens tillåtet?

Jag är såå imponerad av Beyonces senaste låt "Single Ladies".
DEN är bra, och videon är helt SUVERÄN!
I just love it!!

"If you liked it then you shoulda put a ring on it!!"

1. Mukkis har alltid rätt!
2. Om Mukkis skulle råka ha fel, så gäller punkt 1.
(The Hassels)


Over And Out


Fredag 23 januari - Kommer snart!

Jag ska bara, jag ska bara...
Det är så mycket man ska hinna med, och även om allt ska hända i helgen, känns det som man vart stressad hela veckan.
Det började med att måndagen gick så långsamt att jag på kvällen trodde det var onsdag redan..
V har krupit iväg nu och njuter av sin nya vy av världen. Han skrattar och snorar och dreglar ner allt han får tag på och kryper förbi, för till råga på allt så har han fått en förkylningspresent av Elliot (som vi var och träffade i just onsdags). Vi viste att E var förkyld, men vaddå (tyckte jag), han vaknar ju på nätterna ändå av att det (säkert) kliar i munnen, så vad skulle lite förkylning kunna försämra läget ytterligare *ler*
Jag har fått en ny hobby. Minns ni den där evighets såpan "Rederiet"? Den som slutade så tråkigt, men det kan inte vara lätt att hitta på ett bra slut på en evighet. Den har jag i alla fall börjat titta på, och det jobbiga med det är att det blivit en stressfaktor i mitt liv. "Sov nu, snälla Ville så mamma får se ett avsnitt till.." (vilket resulterar i att V känner att jag stressar, och absolut inte somnar), "jag kan ta och diska sen, ska bara se ett avsnitt till.."(vilket resulterar i... ja, räkna ut det själv..), "tvättmaskin var klar för en halv dag sen, men jag ska bara se ett avsnitt till.." (.....).. Typ så.. men jag begränsar mig till att försöka se ett (eller kanske två) avsnitt på kvällen när V somnat för natten. Det är nog världens, genom tiderna, bästa såpa. Och här har jag nog å göra ett tag.


I helgen ska V till farmor och farfar några timmar så jag får fixa med lite grejer. Jag tyckte att han kunde vara där lika väl (hos mormor å morfar är han ju redan så mycket) så de också lär känna honom. Emil ska hålla på att flytta i helgen, så han kan inte ha han heller.
På söndag ska jag och min syster till IKEA med Joel och Mickan så de får handla alla bebissaker (Joel och Mickan alltså) *drömmer tillbaka* Det var så mysigt när jag var ner med Anka då jag själv var höggravid. De kommer bli så nöjda, och tänk sen när de får börja inreda med alla prylar, oj oj, jag önskar för en sekund att jag fick vara tillbaka där igen. SÅ MYYYSIGT var det!!
SINNEFRIDOch så var det det här bloggandet som man ska hålla uppdaterat.. väldigt vad man tar på sig saker hela tiden. Fast vad gör man inte för sina fans *ler*

Den här dagen började med att Lisa kom över. Det var kul att träffa henne. Det var ett tag sen, och de senaste gångerna har blivit en kamp mot tiden. Tjejen har så mycket att göra i sitt liv, så det blir sånna korta träffar.
Något som ändå är bra med oss maskrosbarn är att vi alltid vet var vi har varandra. Vist har det vart tråkigt vissa stunder, men när vi ses så är allt bra och vi kan lita på varandra!!

Nu vet jag inte vad jag ska göra med resten av dagen. Eftersom V är förkyld så känns det som man inte skulle orka göra något, fast det då känns som en dag går till spillo. Jag vill göra något. Fast alla jobbar eller gör annat. Hmm.. jag tar en dag hemma, det kan väl inte skada..? Tråkigt bara att man är "själv". Ibland önskar jag att det var någon här som höll mig sällskap. Jag uppskattar vist V, men som jag säkert sagt förut så får man inte så mycket diskusion med honom.
Det blir nog väl!!


Over And Out


Onsdag 21 januari - So Live Your Life!!

Jag är så "bäng"!!!
Hur orkar jag bry mig?
Fan ta dig Jerry *har ett stort léende på läpparna ändå* !!! Fast jag är fortfarande lite små-irriterad.. men det går väl över!!??
*SUPER-GIANT-PUSTA*


Over And Out!


Måndag 19 januari - Öronproppar -någon??

Jag ser det snöar, det var väl roligt, om det inte var 5 plus samtidigt!
Jag är inte riktigt nöjd med mina rutiner.. vet inte vad som hänt. Det började då när V var magsjuk, då fick han sova bredvid mig i sängen. Sen for jag på skidresa och när jag kom hem var han ganska orolig (säkert efter att ha slussats fram och tillbaka mellan Emil, farmor, mormor...) så han fick ligga bredvid mig igen. Och där ligger han än. Han sover fortfarande ganska oroligt, men han somnar själv i sin säng vid sju, men sen flyttar jag över honom till mig på natten. Han börjar med att gnälla lite, sen utvecklas det till ett ill-vrål, som håller på i ca en timme (ett råd till mina grannar som eventuellt störs är ÖRONPROPPAR, de räddade mig i natt). Han är helt otröstlig och inget hjälper. I natt gav jag honom 220ml välling efter en timmes vrål, och det hjälpte, men jag gillar det inte. För jag tror inte egentligen att han är hungrig, han biter på sina händer som galen, så jag gissar på (----tänderna----) igen.. Har börjat "av-vänja" mig själv från att ha honom bredvid mig, för jag tror inte att behovet ligger hos honom. Natten till igår flyttade jag honom till mig först efter klockan tre på natten (förut har det varit vid elva redan) och i natt kom han vid halv fem. Det går frammåt!! 
Han har blivit så stark i kroppen och han vänder sig i sömnen, vilket väcker honom också. Och han gnäller för att han ligger på mage, sen skriker han för att man vänder honom till rygg, han lägger sig på sidan → han vänder sig till mage. Det är ingen som hellst idé ens att försöka mota honom från att vända sig till mage, för då blir han vansinnig för det.. oj oj, snälla, kan någon komma med ett dåligt råd?? Jag vet att det går över, fast det är ganska tufft just nu när man är mitt i det.


GRATTIS TILL GREGER Å JOHANNA (Johanna, som jag inte känner tyvärr) TILL ERA TVILLINGAR!


Over And Out


Lördag 17 januari - Besök.

Idag har jag haft celebert besök från Gullspång.
Emilia hoppar i sanddynor.Emilia kom hit idag. URTREVLIGT!! Jag undrar när jag ska få tummen ur att hälsa på dem i Kultaskogen igen.. hmm.. V har ju aldrig vart där.. förutom då han var i magen. Jag är så trött på den där meningen egentligen: "Joo, när han var i magen". Som när man går på barnavdelningen och hittar något i storlek 50 och utbrister med en töntig pipig röst "åååååh, såhär liten har V aldrig varit heller!!!" Så MÅSTE någon betona att "joo, när han var i magen".. som om jag inte viste, eller kanske V hoppade över den storleken, det vet man inte *ser käck ut*
Emilia och jag gick omkring på "Elins Esplanad" och ojjade oss över alla söta barnkläder. Sen fick V en ny fin röd body av henne. Han tackar så mycket. Emilia är bäst!!

Over And Out


Fredag 16 januari - Tänk om folk bara viste..

Attans, Satan, Fan.. jag borde börja vårda mitt språk!
Alla målar fucking kors i taket, folk bugar för dig, tycker att du är så jävla bra!! Tänk om just DE personerna hade en en uns av susning om verkligheten.. oj oj..

"You promised to swallow your tears when I leave you.
You promised to follow the leads I will give you.
You said you would crawl in the dark from the laughter.
You said you would long after me ever after!!

My love will grow black if your heart gets stolen!
Just promise to keep your heart.
One day I'll come back if the door's still open??
Just promise to keep your heart broken!!
"



Over And Fucking Out


Torsdag 15 januari - It's all in my head.

Jag måste haft en mindre stroke i morse.
Eller så var jag bara trött. Bredvid sängen, på nattduksbordet har jag en vattenflaska stående. Jag vaknade i natt av att jag var kissnödig. Ville låg bredvid mig så jag smög försiktigt upp, fick syn på flaskan och tänkte "ååh, en sån har jag med hemma". När jag kom till toa såg jag mitt badrumsskåp varav en skåpslucka saknas, och jag tänkte "hmm, det här är ju super konstigt alltså, precis så där är det hemma hos mig med..." och det pinsamma var att jag inte fattade att jag faktiskt var hemma.
Fortfarande när jag vaknade på morgon så kändes mitt hem annorlunda, det kändes inte som mitt hem...
Konstigt...

Over And Out

Onsdag 14 januari - I got a ticket for an aeroplane!

SKIDRESAEEEEEHLIIIINN VAR JÄTTESKOJ!
Det började i torsdags. Jag åkte från Skövde, Ville, mitt liv. Shit det var tufft alltså, men det kändes bra och mamma var ju här med honom.
På tåget skrapade jag en trisslott och vann 100kr!! YEAAAH!! Sen tog jag en tupplur. I Stockholm träffade jag den underbara Ehlin, vi tog en snabb fika och det var såå kul att träffa henne igen. Synd bara att vi inte träffas oftare och längre.. men jag är glad för det lilla.

Sen var det buss till Grisslehamn och båt till Eckerö.. det är såå drygt att resa, speciellt när man har både skidor och pjäxor att släpa på!! Malin hämtade mig i Eckerö, där jag stod helt egon och väntade, med två lonkero i kroppen. De satt hundvakt åt CamillMmmm...as pund-hund, och nu förstår jag varför hon (hunden) kallas det! Hon är såå blåst, fast vad begär man av en 5 månaders valp?? Jag hade köpt en flarra gula änkan som vi snart hade petat i oss. Jag fick önska mat och efterrätt. Sen blev det öl och sprit, och ja, vi blev jättefulla, som fjortisar faktiskt. Vi lysnade på Queen och dansade i salongen. Meningen var att Malin skulle skjutsa mig till bussplan följande morgon klockan sju, men hon var full än när vi vaknade så Matte fick offra sig. Själv var jag ju snurrig i skåpet också, men jag skulle ju på "hidresa". Vi kom till bussplan någon minut över sju och Matte åkte hem igen. Antagligen lagom road och glad över Malins brutna löfte..



Jag blev lite orolig för de enda som kommit till platsen var Sandy och Hanna. Fortfarande kvart över (då bussen egentligen skulle ha lämtat bussplan) hade ingen annan kommit. Bussen skulle gå via Rosella och hämta upp pack där också innan den kom, så vi antog att de var försenade. Festandet började redan på bussen och båten över till Grisslehamn. Det var trevligt, men tydligen var jag inte den enda som festat till det kvällen innan, så packet var ganska sega. Endel sov. Ungefär i Gävle började folk vakna och bli på festhumör. Då var klockan typ... elva kanske.


Vi kom fram till hotellet i Borlänge. Det var ganska lugn stämning och några gick för att vila, andra fortsatte tills helgen var över. På kvällen var vi och åt middag i hotellets restaurang, maten var god, och vissa spelade översittare.. men men.. children are always children.. Jag har inget som hellst överseende med det som hände, men vad ska man göra åt en som tror att han är president?? Ja ja..
På lördagen var det upp till backen som gällde. Och jag viste inte att jag var SÅÅ grym på skidor!! Jag var mäkta imponerad av mig själv, även om jag kom SIST i skidtävlingen, som busschauffören tvingade mig att vara med i mot min vilja.. men det var kul!! Vår "sjöbod" stod kvar och där fanns diverse depåer. Öl, seaman's shot, minttu-choklad.. you name it. Gott och smaskens.

Romme Alpin

På kvällen var det utgång. Pierre, Nina, Micke och jag gick till Stationsgatan 1 (jätte trevligt hak, fast dock hög ljudnivå). Jag vart bara trött av ljudet, så jag gick till hotellet med Micke som var kanon, efter ett tag (jag ska väl inte våga påstå att jag var såvida nykter heller...). På vägen till hotellet mumlade Micke om Huruburuburu och vinglade massor hela vägen. Det är inte lätt att styra en stor karl som han heller!!! But I made it!!!
Söndagen var gick i slappandets tecken. Fast klockan tio, efter frukost, bjöds det på salmiakki shots.. å herre Gud, karaktär som en sprutnarkoman har man.. ja ja, det blev kul i alla fall.
Sen var det hemfärd. SEEEEEGT gäng inklusive mig själv.
Å hem till Matte å Malin igen. Malin ville vara bussig mot Matte och LOVADE att skjutsa mig till färjan på tisdagen då jag skulle hem. Och Matte sa tack. Sen fick han syn på att båten inte far förrän kl HALV TVÅ på eftermiddagen. Bra försök där, Malin!!! Och det slutade med att Matte körde ändå *skrattar*

Kort sagt: Det var en helt jätte trevlig resa, och det  var kul att träffa sina arbetskamrater igen!!

Ville har varit med sin far och med hans föräldrar och med mina föräldrar. Nu MÅSTE det, bannimig, vara tänder på gång på riktigt (jag vet att jag skyllt på de där tänderna sen han var tre månader) men nu har jag vart med om skriket-Allan som inte gick att få slut på, på riktigt (pricktigt!!!). Å han hade inte vart nådig med morsan heller natten innan jag kom hem. Så ikväll ska jag lägga mig efter Top Model, om jag hinner äta, efter jag tvättat klart, efter jag ... satan, så mycket att göra. Dygnet borde ha minst 25 timmar istället för 24 ibland..

Men jag kan inte annat än älska honom!!!!







Over And Out




Onsdag 7 januari - Shit alltså!!!

Hur ska jag överleva det här?
Imorgon bitti åker jag till Stockholm, Åland. Jag trodde inte att det skulle vara såhär tufft. Det är tufft som faan! Jag trodde aldrig att det skulle kännas så här.. jag har gråtit nästan hela dagen. Och värst var det ikväll då jag la V för natten. Nästa gång jag gör det är på tisdag.. TISDAG!! Det är urlänge dit. Fast det var mitt eget val, och säkert går det bra.
Jag måste tänka så, att det går bra. Jag måste ju kunna njuta av skidresan. Vad är annars poängen med att fara???

Over And Out!

Tisdag 6 januari - Nu nalkas det.

Det är vi som står när de andra faller!!
Nu må ste jag bara erkänna att det börjar kännas. Jag ska vara från min son i fem dagar snart. Det nalkas årets sjukaste, roligaste och mest brutala skidresa. M/s Rosellas (fd Ålandsfärjans) crew ska på en weekend till Romme. Det känns konstigt, märkligt, sjukt, att vara från V så länge. Det kommer inte bli lätt att fara på torsdag morgon. Jag kommer sakna honom så mycket!!! Jag kommer säkert ringa Emil fem gånger om dagen MINST bara för att få höra Villes joller/skrik/skratt. Och jag antar att E kommer vara vansinnig på mig till slut, men han får väl bli det då. Han kanske inte förstår vad jag känner. Jag har vart tillsammans med V, graviditeten + 7 månader. Och det har uppstått sån kärlek, som jag inte trodde fanns!! Herre Gud.

Och nu ska jag vara från honom.. voi voi.. det blir säkert jobbigt, men lärorikt.
Mammas hjälte!


Jag ser fram mot resan. Det gör jag faktiskt, mycket. Jag har vart med två gånger förut, och jag har bara goda minnen från dem. Och det ska bli kul att åka lite skidor. Samma där, har jag bara stått två gånger förut på skidor, det är svårt och jobbigt i början, men sen ger det med sig. Det är ca 40 vilda sjömän som åker i år. De tidigare har det vart max 27 tror jag. Det ska bli hysteriskt, och jag ser så fram mot det. Och jag vet att V är i goda händer!!


Over And Out


Lördag 3 januari - Spyor!

Min mamma har inte varit den bästa av mammor..
..och hon har heller inte alltid funnits för mig då jag behövt och velat, men idag var hon en ÄNGEL. Idag fanns hon för mig och V till 150%. Och hon är det bästa jag vet just nu. Jag vet inte vad jag tagit mig till utan hennes stöd idag.
 Dagen började som vanligt, eller ja, jag fick sova till halv nio idag med. Gav V välling, han lekte på golvet... sen KRÄÄÄÄÄKS!! OTadaach kräks, och kräks, och kräks.. så har dagen gått i kräksandets tecken. Jag tycker så synd om honom. Fast han är på bra humör hela tiden, men det kan inte vara roligt att inte få behålla maten. Jag har gett honom vätske-ersättning och majsvälling (som ska vara skonsammare för magen än havrevälling som jag ger annars). Man går med nerverna utanpå kroppen nu. Och jag tycker synd om honom!!! Stackars hjärtat... Får se hur natten blir, men jag är inställd på att vara vaken, så varje sov timme eller snarare minut, är hemmåt *ler*
Jag är så glad att han håller ett glatt humör i alla fall. Det skulle säkert vara tusen gånger jobbigare om han tjöt.. kommer sånna tider med I guess. 
Just nu finns det nog inte ett örngott, lakan, body, byxor, gosedjur eller nått av mina kläder som inte varit, eller är på väg in i maskin. Voi, vad det har kräkts.
Tack mamma för att du stälde upp!!!
Jag älskar dig så hääär x--------------^^---------------x mycket!

Sen måste jag berätta att Fredrik, Ville och jag var ute på promenad igår. Och Fredrik kom med den briljanta idén om att gå till en lekplats. "Har han aldrig gungat? Aldrig i hela sitt liv" undrade han, "inte alls under sina nästan sju månader" sa jag *ler*
Han är bra, Fredrik. Jag skulle nästan kunna vara kär i honom, men något säger "näe". Han är bra med V, och jag blev så glad när han pratade om nästa sommar, vilka bus de ska hitta på tillsammans.

















Who's having the most fun of my darlings??




Over And Out!


Fredag 2 januari - Är det tålamod det handlar om bara??

Nyår Hejdå 2008 Hej 2009.
Det började med att V var jätte svårsövd även på morgonen. Antar att han kommit in i den där jag-kan-hålla-mig-vaken-med-bara-viljan-och-tänker-då-satan-inte-sova-bara-för-att-morsan-tycker-att-jag-verkar-trött åldern.. har ni hört talas om den?? Säkert har ni. Den går i alla fall ut på att vara vaken och grinig så länge som möjligt, tills barnet själv inte märker att det somnar in. Så har det varit hemma hos mig (vid de flesta läggningar) den senaste veckan (tror jag). Mina dagar går ihop, men tack och lov så sover V på nätterna, och jag vaknar inte mer än ett par gånger nu utav att han rör sig/vänder sig. - Vi for till norrmalm för att avnjuta en nyårsmiddag med mina föräldrar. Samtidigt skulle Joel och Mikaela vara där + Natalie. Så då slog jag många flugor i en smäll och passade på att umgås med dem också.
Det var meningen att mamma skulle komma med mig hem, så jag slapp sitta ensam på nyår (pappa skulle ha fest i vanlig ordning), men det slutade med att jag fick åka hem själv med V. Mamma viste inte (som vanligt) om hon orkade till slut. Är man gammal så är man, stanna hemma då, tänkte jag och åkte hem. Att jag hade gråten i halsen var obehagligt, men jag antog att livet blir så här ibland. Ibland får man sitta själv på nyår, helt enkelt... jag for för att tanka bilen, samtidigt satte jag iväg ett mess till Mikaela: "Ni får VÄLDIGT GÄRNA komma via mig ikväll. Morsan kom inte med, så jag kommer vara själv.." Mikaela ringde tillbaka fort och sa att de faktiskt tänkte komma via. Så vi satt och spelade Music Quiz, kollade raketerna och spelade lite till. MYCKET TREVLIG KVÄLL EFTER ALLT!!! 
  Blivande föräldrar.
V vaknade en gång av smällarna och grät, men han somnade snabbt om och sen var allt frid och fröjd.
Jag har ju inget tålamod, och eftersom V är/vart så snäll som han är så har jag inte haft någon chans att träna upp det heller. Det här jag-kan-hålla-mig-vaken-med-bara-viljan-och-tänker-då-satan-inte-sova-bara-för-att-morsan-tycker-att-jag-verkar-trött stadiet kommer ta död på mig. Jag lovar!! 
Varför får jag moderskapet att låta så jobbigt?? Det är inte meningen!!!!! Det fixar sig. Är man kvinna eller?! Fast ibland känns det som dygnet borde ha 25 timmar, för att få ihop allt. Vi är gjorda av stål! Vi sköter hemmet (diskar, städar, tvättar), handlar-- samtidigt som vi sköter barnet, är sociala, fixar att jobba/plugga.. Att det är lite skit i hörnen får man väll ta då. Allt kan inte vara perfekt, men näst intill. Som någon sa till mig: "Det är så rörigt och stökigt hemma hos dig". - Jaa, men då kan ju du ha en 6 månaders bebis hemma en vecka, så ser vi hur det ser ut hos dig sen!! Fast skulle jag veta att det bara handla om en vecka, skulle jag också klara att ha prydligt, men det här handlar om ett helt liv!! Och V får all uppmärksamhet av mig när han är vaken!! Du är knäpp som inte tänker före du talar. 

Sen tycker jag att Danni ser lite väääl plastig ut i "radio" videon *surar*


Over And Out!


RSS 2.0