Fredag 31 oktober - Nya tider

Det är konstigt egentligen.
Igår började radio och tv varna för "vinterns" första snökaos. Vad är ett snökaos, deffinierat?? Jag frågade min arbetskamrat om det. Svaret jag fick var ganska bra (hahaha!!!) : Det svenskarna kallar för snökaos, är det som vi i Finland kallar för VINTER.
Jag förstår att de varnar för blixthalka och dyl. Och den här "snön" som faller, blir ju osynlig för ögat, men vaddå KAOS??!!?? För att det kommer lite snö? Snö som ändå inte blir kvar.. Fast folk tänker väl inte lika mycket nu som när snön syntes. De tror inte att det är halt, bara för att det inte är vitt på marken. För tio/femton år sen hade vi riktiga vintrar här också. Med decimeterdrivor, ibland metrar med snö. Hette det snökaos då också eller? Det är lite skrämmande faktiskt. Att under bara 10 år (och tio år är fan inte mycket.. jag gick ju fan i NIAN för tio år sen!!!) har klimatet ändrats brutalt. Det är inga riktiga somrar längre. Bara några ynka dagar med 24,5 grader varmt, ingen snö på julafton (här). Höst, vinter, vår och sommar är som samma. Man borde komma på ett samlingsnamn för året.. som i Brasilien, där talade man aldrig om vädret. Eftersom det var i regel var samma väder året om. Det enda som skillde var några grader hit och dit. Vi kanske är de enda, här uppe i Norden, som har (haft) årstider. Och jag saknar det. Jag saknar snö just nu.. jag tänker på stackars V som aldrig kommer få uppleva en riktig vinter här nere (kontstigt att säga "nere" här "uppe" i Norden).
Fast vinter ska han få uppleva. Lita på det!! Han ska få pulsa runt i snödrivor, åka skridskor på en sjö som fryst, frysa om fingrarna för att det är lättare att göra en snöboll utan vantar, göra snölyktor, snögubbar, bli rosröd om kinderna efter att ha byggt ett snöpalats en hel dag med någon han tycker om. 
Vist är det lite läskigt? JAG tycker det i alla fall..
Kanske har vi medelhavstemperatur när han är 10 år?? Kanske har vi också slutat prata om vädret..

När var det snööö?


Over And Out

Torsdag 30 oktober - My life is brilliant

Inte ångrar jag nånting i mitt liv heller!!
Någonting är spännande, väldigt spännande. Så spännande att det ger anledning att gå upp varje morgon.
Någonting som gör mig så nyfiken på mer, mer, mer.. och det här kan inte rasera.. om jag någon gång får svar på mina frågor.. men jag väljer att inte titta i facit. Jag förblir nyfiken. That's me. Och jag vaknar varje morgon med ett léende!! This is something extraordinary!!


I'm just so curious for more..


Tommille ja Riittalle onnea Siiri tytölle
2955g
ja
49,5 cm



Over And Out!

Tisdag 28 oktober - Åt helvete

Det är så fjantigt så jag vet snart inte vad jag tar mig till.
Oj oj, satt och tittade på Rix morgon zoo. Har just varit klädpoker mellan EMD och Gert Fylking. Man kan ju säga att det inte gick riktigt som man hoppades på *skrattar* Slutade med att den 63 åriga Gert står i bara kallingar och EMD har alla kläder på sig. Det är lite löjligt, men ända sen dagen jag såg Danny första gången har jag inte riktigt kunnat beté mig som mig själv när jag ser honom.. till historien hör då att jag ALDRIG ALDRIG vart tänd på en kändis förut, men den här är ju svår att låta bli. Pinsamt, pinsamt - Knäpp mig på fingrarna och önska att jag ALDRIG ALDRIG får träffa karln i verkligheten!! HAHA!!
Idag är det många saker som snurrar runt i mitt huvud. För många egentligen. För många minnen som skär sönder mig fortfarande. Varför försvinner de inte? 28e fucking oktober, varje jävla år. Fuck alla jävla minnen. Fuck åt det livet jag levde då. Jag vill ha en cigg!! Jag vill bara att den här dagen ska vara över. Snälla någon, FÅ MIG ATT SKRATTA!! Det är ingen vanlig dag idag..  



Men vissa saker gör mig lycklig..
Höder på besök!

You are so fantastic
Matte å Fis

Bästa Fippa!!




Over And Out

Söndag 26 oktober - Skriktider

Det är ett jävla nojs.
Ja, när barn får tänder är det det man får leva med. Grinig, sur, gnällig, klängig, SKRIIK!! Fast gav mig in i leken. Just som rutinerna började sätta sig, ändrades ett betéende. Klagar jag? Nä då. Såhär är det. Världens tystaste och gladaste bebis har förvandlats till ett monster, men gör det mig nått? !! Det är bara lite hårt när man inte är van. Och jag tänker inte vänja mig heller. This is the life.
Jag vill vara en bra förälder. Höder å jag pratade om hur man är en bra förälder, när jag var på Åland. Detta eviga bekymrande för sina barn kan man diskutera länge. Vem är den bästa föräldern? Finns den? Kan man bli den? Hon sa i alla fall några meningar som satte sig. Hennes son heter Filip och är idag 10 år.
"Allt jag vill är att F ska kunna vara naturlig och ärlig mot mig. Om han hamnar på fyllan en fredag-kväll i februari och slutar i ett dike och inte kan ta hand om sig själv, så vill jag att han ska kunna ringa till mig och säga "kom å hämta mig". För huvudsaken är att han är i trygghet och värme. Han ska kunna ringa mig och säga "mamma, jag blev jättearg och slog Peter i huvudet med en tegelsten" och jag kommer alltid ställa upp!! Och det viktigaste är att han vet om det." Det är ju inget mål man har med sina barn, men ni fattar hur vi menar ( I hope
De här orden satte sig som en fästing i en kammare i mitt hjärta.
Det är just så jag känner också. Vad fan än som händer, så ska V veta att jag ALLTID finns här för honom. Och som nu är det bara att härda ut i skriktider, vi har vart där själva och vem var inte bäst då, om inte mamma och pappa. Det är övergående. Vi älskar våra föräldrar för det. Vi vet att de alltid finns där ändå, eller i alla fall BORDE de det. Personligen vet jag inte om min pappa någonsin skulle förlåtit mig om jag slog en kompis i huvudet med en tegelsten, men man kan ju alltid hoppas *ler*



Over And Out


Lördag 25 oktober - Hemma igen..

Och det gräts tårar jag aldrig trodde skulle komma..
Det var ju hemskt att lämna Höder (Atti, det är Svarta Malin!!), Matte, Fia och Gisse igår. Typiskt var ju att man inte ens hade vattenfast mascara, till råga på allt så regnade det.. så man såg ut som ett monster vid incheckningen.. kanske hade Lordi fått en medlem till. Det var jättejobbigt att lämna Åland, jag ville verkligen inte. Tack till hela familjen för att ni gjorde vistelsen till en tid att minnas! Vi kommer snart tillbaka!!
Jag var upp och väckte min chef Anja ombord, och hälsade på kockarna (ååh, jag har saknat er!!!). Jag försöker tycka om den där båten, men när jag inte HITTAR OMBORD på den!!! Jag vet att det är folket som gör båten, å jag antar att jag är avis.. jag vill också jobba. Men jag ska njuta av att vara ledig, för det är ju inte alltid man får va det sen.. Sen var V övertrött - igen, eftersom han inte vet bättre än att vara vaken. Vi hämtade tant-Hassel i Norrtälje, och sen for vi hemmåt! Vi stannade några gånger, men allt gick helt bra, förutom att V vägra sova!!!! Väl hemma fick jag inte med mig mer än Villes kläder från bilen, så det mesta ligger kvar.. *pik-pik* V somnade ganska hastigt när vi kom innanför dörren och sov ca en timme. Vilket var skönt, så man fick plocka med post och alla RÄKNINGAR som kommit. På kvällen sen var det andra takter. Kan inte den där tanden eller vad det är, komma ut då så han kan få sova?!! Tycker så synd om honom när han inte får fatt sömnen pga att det kliar i munnen. Ja ja, har man gett sig in i leken, får man leken tåla heter det ju.
Så nu sitter man här hemma igen. Åter i sin vardag.
 
Lite bilder från vår vistelse bjuder jag ju i alla fall på!

Ville å Malin


Bettan å Ville


Matte å Ville


Fis å Ville tittar på TV

Over And Out!

Torsdag 23 oktober - Åland dag 8 kanske??

Jag vet inte hur jag ska säga det här!!
Jag är såå förälskad alltså. Och jag VILL INTE fara hem, men måste.. jag är på gränsen till att börja gråta, för jag känner mig inte ens REDO för att fara!!! Man brukar ju få en sån känsla när man vart borta ett tag, men den infinner sig inte.. Mycket har hänt, och många tankar har blivit tänkta, men jag antar att nothing lasts forever.. dock. Vi har aldrig känt oss ovälkomna heller, man kan ju få en sån känsla efter en stund, ett tag, men vi har bara vart uppskattade och den här familjen har tagit emot oss med öppna armar. This place is something very unrare and amazing!! Ville och jag har haft det helt fantastiskt, ska vi hem till vår vardag nu då..? Skönt.. nä!! Eller kanske. Man måste ju göra nått vanligt för att uppskatta det ovanliga HAHA Och något som är kul med att komma hem är ju att V får träffa sin far. Jag kan inte sluta poängtera hur bra det känns att han vill vara med!!!
Just at the moment ligger V å sover bredvid Höder. Jag har min vuxentid! Det låter som jag är lat kanske? Men det är skönt att få lite avlastning. Jag kan slappna av, och så länge hon tycker det är okej att ta hand om V så klagar jag inte. Han är ju en sån fantastisk bebis!!!


TACK MALIN!! DU ÄR JU BÄST, det hoppas jag att du känner att jag tycker!!



Over And Out!



Onsdag 22 oktober - Åland dag whatever

Ge honom knäckebröd för faaan!!!
Nu fick jag order om att blogga, eftersom jag inte gjort det på TRE DAGAR!!!
- Jag tar V, bara du bloggar lite!!!! //Höder
Vi har det förbannat bra här på Åland. Jag måste säga att jag åter är kär, i ön alltså (kanske jag är kär i nån person också, men det känns som lite småpotatis i gämförelse med den här holmen). På tal om potatis så gav vi V potatis häromdagen, och oj oj vilken reaktion det blev: Host, kräk, stön, röda ögon, se mer lessen ut då!!! Följande dag gick dock lite bättre. Banan gick bättre igår kväll.
Det som är jobbigt med den här ön är att det är jättedyrt och jätteblåsigt, jätte kallt och jätte bra. Allting är alltid JÄTTE, aldrig som svensken säger: LAGOM.
Igår var jag ute och gick runt Svibyviken (tar ca en timme) och mitt under gången började det sjukblåsa och regna så det tog säkert 67 minuter istället, mycket trevligt att vara ute å gå då!!! Höder hade hand om V vilket gick riktigt bra. Jag får längre inte ha honom i fred, för är jag ute och träffar någon kompis en dag, så får jag ett mess efter ca tre timmar där det står: Nää, nu har ni vart ute för länge, när kommer du hem med min/vår bebis??!  Det är kul att vara uppskattad i alla fall, även om det mest är V de är ute efter HAHA.
Varje dag är den andra lik här, och ibland inte. Vi träffar folk (Mappe, Bettan, Machie, Ebba, Tuula.. fler blir det väl), är ute och går (ibland, och ibland inte) och äter middagar ihop. Vi är som en stor familj här känns det som. Det är skönt som fan!! Något som alltid är sig likt är Matte, han vill ha sitt knäckebröd till maten och får det INTE. Höder har fått för sig att knäckebröd är farligt och det får man endast äta till lunch.. men de där chokladbitarna på kvällen är helt ok (?????). Ja ja, det är deras smågnabb det *ler*
"Å knäckebröd då??" Jag tycker lite synd om Matte när han inte får sitt knäckebröd, men det vågar jag inte säga högt (så nu vet du det Höder). HAHA!!
Vi har det bra, faktiskt riktigt bra. Synd bara att folk hemma vill ha hem sina söner och bilar så vi måste åka hem på fredag.. annars skulle jag bli kvar en vecka, månad till.. haha, det är ingen som saknar mig än *ironi*
V vänder sig hela tiden och skrattar och gnager på allt! Jag tror, men hoppas inte, att det är tand på gång nu också.. kan ungen hålla sig till att göra EN SAK I TAGET eller?? Han är ju ändå karl.. men han har väl inte fattat det där än.

Over And Out!!!

Lördag 18 oktober - Åland dag 3

Nu händer det grejjer minsann!!
Höder å jag har vart urduktiga och vart ute och gått med vagnen idag. Men skippa det, så går vi till det viktigaste:



VILLE VÄNDE SIG FRÅN MAGE TILL RYGG IDAG!!!!!


Over And Out

Fredag 17 oktober - Åland dag 2

Nå ja, vi gör ju inte så mycket..
Men det gör inte så mycket. Jag tycker det är skönt jag. Har börjat svänga med dialekten nu igen *and I hate it* men jag kan inte rå för det!! Jag låter som en ålännings-wannabe. Det är urtöntigt, jag vet, men please, don't hate me..
V å jag tog dagen till ära en promenad in till Mariehamn för att träffa vännen Machie. Jag skakar ganska mycket på huvudet när jag tänker på Machie, men hon vet varför, och det är pga rökandet.. jag blir så ledsen bara av att se en mamma röka i närheten av sitt barn.. V betedde sig exemplariskt, som vanligt och vi fick även träffa hennes Nilo (7 veckor gammal). Nilo är ju lite över sex kilo, men det kändes ändå som en liten skrutt gämfört med V som är stora biffen. Vi gick omkring i stan, gick till hamnen, in på Adlon för att träffa Anet, men hon var inte där.. och sen blev V hungrig så vi gick till stan igen för att ge föda åt karln och själva döda vår egen koffein abstinens!!
Jag vet att det är många som undrar hur länge jag stannar här på holmen. Och jag ska befria er från ert lidande och avslöja att: JAG VET INTE NÄR JAG FAR HEM!! Jag har inget speciellt att komma hem till. Katten mår bra hos mamma och pappa och min lägenhet står nog kvar när vi kommer hem. Det skulle väl vara att E börjar sakna sin son extra, men han hinner nog se han!!! Så jag blir nog här ett tag. Inte flera veckor, men några dagar mer än jag tänkte.. Eller fram till dess att Malin och Matte kastar ut oss (vilket jag gissar lär dröja). Så nu vet ni nyfnikna det!! Jag tycker det är ganska charmigt på den här ön. Även om det regnar hela tiden. Och jag gillar de flesta på den också.

Over And Out!

Torsdag 16 oktober - Åland

Hur får man en unge att vilja sova i bilen?
Allt som händer utanför är ju så förbaskat spännande!! Igår tog V och jag vårt pick å pack och for mot Kappis, Rosella, Åland. Allt gick jättebra, förutom att V vägrade sova mer än sammanlagt en timme på hela resan men han var på bra humör i alla fall, men gissa vem som hade en övertrött unge igår kväll!!! Men när allt annat är så kul å se på. Det var tur att vi startade så tidigt som vi gjorde från Skövde. I vanliga fall tar det väl en fyra komma fem timmar att fara, men med en spädis kan man räkna med att det mesta och lite till händer. Vi stannade straxt utanför Arboga för att äta (kaffe för mig, välling för V). Sen när vi nästan var framme i Norrtälje, och man började se slutet och ljuset i tunneln (för jag var ganska!!! trött vid det laget) ska ju naturligtvis V lägga av en brakare och plötsligt bli yber-hungrig, så vi stanna en stund till.. Vi kom fram till färjan fem minuter innan de började lasta. Jag hatade bara åsynen av Rosella, jag har aldrig känt sånt hat mot något förut! Jag hatade så jag skakade.. Jag saknar Ålandsfärjan.. för att vara extra hurtig, tog jag trapporna upp från bildeck, med V på magen. "Vafan, det kan väl inte va så jobbigt, jag har ju jobbat på Ålfen.." Det jag inte tänkte på var att Rosella är NÅGOT större än Ålandsfärjan, och med 8,3 kg Ville på magen gjorde ju inte trapporna lättare direkt, och mitt hat bara växte för var trappsteg (inget bra första intryck där, Rosella. Jag tänker aldrig kalla henne för Rosa eller Rålfen, det är snälla personer man ger smeknamn, och den här bitchen gillar jag inte, fast jag skulle kunna ha ganska skoj där ändå, kom jag på. Det finns många ställen att gömma sig för chefer på, bättre än på Ålfen.. hmm, ett plus där) HAHA - skjut mig!!
Jag träffade lite folk som jag kände i besättningen. Det var så sjuuukt kul att se dem igen. Babs, Guy, Nina, Atti, Sten, Hanna.. Pirre skulle vart på jobb men hade tagit ledigt för hans son från Finland skulle komma till Sverige (så okej, jag förlåter dig den här gången!!).
Nu är vi här i alla fall. Höder kom och mötte oss i hamnen (ÅÅÅH DET ÄR SÅ SKÖNT ATT VARA HÄÄÄR). V vart ju övertrött, så det tog en timme, lite mer att natta honom + att han blivit lite förkyld, så det hjälpte väl till att hålla honom vaken det också.. stackarn.
Höder, Hedvig och jag åt jättegod mat på kvällen, och jag avnjöt min första ÖL sen Brasilien. ÅÅååh va god den var!!
Ska se nu vad som händer här på holmen!! Ingen går säker.. HAHA.

Over And Out!

Tisdag 14 oktober - Åk bort!!

Det är just vad min kropp skriker åt mig nu.
Åk iväg för fan!! Vad ska du här i Skövde å ruttna för? Du gör ju inget vettigt här ändå. Då kan man lika gärna göra nått ovettigt nånannanstanns (många N i det där ordet). Fast det är mycket min kropp borde få utsättas för. För att bara nämna några exempel som står å trängs på prio 1 listan (dessa är inte i nån ordning).
Utsätt min kropp för: Sol (den Brasilianska var bra där), träning, sex (hårt å länge hellst), hård träning (mycket å länge), värme (från sol eller element eller kramar t.ex), fettförbrännande träning (tänkte på mina kilon), snö (för det är mysigt med kall snö, å att åka skidor är också mysigt), träningsvärk, tatueringssmärta (dags för det snart??), förflyttning från en plats till en annan.. ja, som sagt så finns det endel att göra. Å jag antar att jag tar tag i det där också, en dag då jag orkar.
Håller för tillfället på att packa, men tog en paus för typ en timme sen. ORKA hålla på, nu är Villes saker packade iaf. Det viktigaste. Han är ju alltid viktigast *nördar mig*
Så nu är det inte länge kvar till vi åker.
Typ 20 timmar.
Å det ska bli sååå roligt.
Jag saknar det så jag tror jag dör.
Jag längtar tills jag är på vägen å kör mot Kappis.
Mitt Kappis.
Jag blir ju sentimental.
För en HAMN!!!

Jag borde börja göra mig i ordning. Ville sover på övertid å vaknar säkert närsomhellst, fast den som sa att man inte får saker gjorda när barna är vakna, ljuger, eller överdriver lite i alla fall. Jag ser inga som hellst problem med att sminka mig när V är vaken. Han sitter ju så gärna i babysittern (uppfinningen är fantastisk) å tittar på eller leker med sina nallar, han är ju fantastisk. (Nu kom jag å tänka på att Tom använde ordet "fantastiskt" mycket.. hmm, varför kom jag å tänka på det?? Varför hänger det med än för??) Men faktiskt borde jag börja snart. För sen ska det skenas iväg till BVC för vägning å mätning. Å så ska V få börja äta potäter innom kort. Om jag kommer ihåg å hinner så skriver jag siffrorna här senare i eftermiddag/kväll. Jag älskar min bebis i alla fall *ler*

Jag å mina bestyr.

Å dagens bild på min Ville blir den här.
Jag är såå cool  å jag ska till  Åland!!!
70cm och 8300g bebis. De ni!!





Over And Out.




Söndag 12 oktober - på onsdag, på onsdag, på ooonsdaaag

Jag förstår ingenting!
Men det är väl som vanligt.. men jag är så frustrerad å arg så jag tror jag exploderar. Du vet vem du är, å du är fan inte förlåten! Time to start kissing butts. Ååh, jag skulle kunna slå dig. Fattar du ingenting?? Är du dum??
På onsdag åker jag till Åland med V. Det ska bli sååå skönt att komma från Skövde. Inte för att jag inte trivs här, det gör jag, men jag är ju fan bara här. Jag har inte ens vart till Hjo som ligger 28km bort sen jag fick V. Nå, jag var ju i Finland, men nu ska jag fara själv med V. Inte mamma, inte pappa, inte syster, inte vänner.. bara V å jag, till andra kära vänner. Jag har saknat Höder så jag tror jag döör. Å det ska bli så kul att träffa henne igen. Å Hedvig, vi ska myysa alla fyra, å det ska bli så myysigt. Sen hoppas jag väl lite på att träffa andra från jobbet också. Sååå skoj. Så Åland, nu blir det inte en lugn stund igen *ler* Min mamma är ju bäst! Jag får låna hennes bil. MAMMA I LOVE YOU inte bara därför, men hon är sååå oerhört gullig som lånar bilen åt mig.

This is where my heart beats extra!
Mariehamn

Over And Out

Torsdag 9 oktober - En sten

Idag har jag gjort nått stort.
Jag ber om ursäkt till dig "anonym" vars födelsedag jag glömde nämna i ett av mina tidigare inlägg *ler*
GRATTIS!!

Jag vet inte om jag varit dum, men det känns jätte bra.
När jag fick min dagersättning i slutet av förra månaden, fick jag en chock. 500kr hade jag kvar efter att hyran å räkningarna var betalda!! Oj oj, jag och min son ska klara en MÅNAD på 500kr tillsammans.. jippie.. men det har funkat, snålt, men det har funkat *ler* bara man VILL.
Idag blev jag bostadslånsfri.. vet inte riktigt hur jag ska tackla känslan, den är så överväldigande. Jag ÄGER min lägenhet. Den är MIN. Min, min, min!!! Jag fattar inte, jag måste smaka på ordet: M I N . Väggen här är min, väggen där är min, golvet i köket är mitt, fönstret i sovrummet (som också är mitt) är mitt.. Det är sjukt. Det känns bra, jättebra. Mina axlar är lättare, fast de är ganska spända.. å de har aldrig varit, men det är den här flunsan som satt sig.. men det tyngsta är borta i alla fall, mitt bostadslån.

Over And Out

Onsdag 8 oktober -

Jag brukar inte, men nu!!!
Jag är så jääävla sur! Jag ska risa dig ditt fanskap. Hur tänker man när man parkerar rätt på en trotoar, å jag menar inte med två däck utan med hela bilen! Åååh, man kommer ju inte fram!!!! Så där gick jag å muttrade, eller ja, skrek snarare "JA, MEN JAG GÅR VÄL UT I GATAN MED MIN BARNVAGN DÅ, EFTERSOM DU ÄR LAT Å INTE ORKAR PARKERA 20 METER LÄNGRE BORT FÖR ATT HÄMTA DIN UNGE PÅ FRITIDS!!!!!"
Voi vittu!!! Du är nog det dummaste som finns. For your knowledge: Trotoarerna är till för gående, INTE BILAR!!!
ÅÅÅÅÅH!!!


Over And Fucking Out!

Måndag 6 oktober - Lite i efterhand såhär.

Finns det nått värdelösare program på tv eller??
Jag har suttit här en stund nu och studerat ett sånt här "ring och vinn pengar" program. Förstår inte folk att de lurar en på pengarna eller?
- Ring å avbryt mig! Jag väntar på en vinnare, hitta gubben i bilden, är det nån där ute som är vaken, har ni somnat?? Hitta profilen, jag vill dela ut 5000kr, jag vill ha en vinnare, ring nu då!! Å så står han (som tydligen heter Micke) och upprepar hela tiden i flera minuter, å då menar jag en HALVTIMME!!! Man blir ju tokig på honom. Sku jag se han på stan sku jag bara vilja sparka honom!! Det är väl inte hans fel heller, men när de står å säger, gång på gång, att man kan avbryta genom att ringa. De tar ju inte in nått samtal, och de startar ju bara om den där jävla klockan. Det är ju patetiskt.

GRATTIS LISA SOM FYLLDE 25 ÅR 3 OKTOBER
GRATTIS EHLIN SOM FYLLDE 22 ÅR 5 OKTOBER

Over And Out

Söndag 5 oktober - Halleluja

I faderns, sonens å den heliga andes namn, eller vad det är.
Nu är Ville döpt. Det var mig då en myyycket utdragen ceremoni!! Men döpt blev han, Max Ville Valentin. Det var fint, mysigt iaf. Och att mina klasskamrater kom (!!!!!!) höjde stämningen massor!! Guuuud va kul det var att träffa dem igen.

Hassel Fredrik Anka!!
Faddrarna!!

...
Vi. 

Jerry å Eva


Emilia å Aron




Tack till alla som var med å gjorde Villes dop till ett gott minne!!
Over And Out!

Fredag 3 oktober - Förkyld

Jag tror jag har ljugit för mig själv hela livet!!
Jag har sagt hela livet (iaf så länge jag kommer ihåg) att "jag blir aldrig små-sjuk, blir jag sjuk så blir jag ordentligt", men jag vettifan om det är sant längre!! Jag har blivit förkyld. Å det kan man ju inte kalla "super-sjuk" direkt.. jag skulle hellre vara supersjuk typ en gång varannat år, än pyttesjuk två gånger om året. Synd att man inte väljer sånt..
Som grädde på moset är det dop på söndag! Hoppas Gud hör mig tacka Honom även om jag har massa snor i näsan och mina ord knappast låter som svenska. Det är konstigt när man blir förkyld, att man inte alls kommer ihåg hur det känns att vara frisk. Iaf jag ser inte ljuset i tunneln när jag är det. Jag är bara låg och snorig och det känns som man aldrig ska bli frisk igen. Fast jag vet att jag blir det, nån dag *ler*

Over And Out

RSS 2.0