Torsdag 16 oktober - Åland

Hur får man en unge att vilja sova i bilen?
Allt som händer utanför är ju så förbaskat spännande!! Igår tog V och jag vårt pick å pack och for mot Kappis, Rosella, Åland. Allt gick jättebra, förutom att V vägrade sova mer än sammanlagt en timme på hela resan men han var på bra humör i alla fall, men gissa vem som hade en övertrött unge igår kväll!!! Men när allt annat är så kul å se på. Det var tur att vi startade så tidigt som vi gjorde från Skövde. I vanliga fall tar det väl en fyra komma fem timmar att fara, men med en spädis kan man räkna med att det mesta och lite till händer. Vi stannade straxt utanför Arboga för att äta (kaffe för mig, välling för V). Sen när vi nästan var framme i Norrtälje, och man började se slutet och ljuset i tunneln (för jag var ganska!!! trött vid det laget) ska ju naturligtvis V lägga av en brakare och plötsligt bli yber-hungrig, så vi stanna en stund till.. Vi kom fram till färjan fem minuter innan de började lasta. Jag hatade bara åsynen av Rosella, jag har aldrig känt sånt hat mot något förut! Jag hatade så jag skakade.. Jag saknar Ålandsfärjan.. för att vara extra hurtig, tog jag trapporna upp från bildeck, med V på magen. "Vafan, det kan väl inte va så jobbigt, jag har ju jobbat på Ålfen.." Det jag inte tänkte på var att Rosella är NÅGOT större än Ålandsfärjan, och med 8,3 kg Ville på magen gjorde ju inte trapporna lättare direkt, och mitt hat bara växte för var trappsteg (inget bra första intryck där, Rosella. Jag tänker aldrig kalla henne för Rosa eller Rålfen, det är snälla personer man ger smeknamn, och den här bitchen gillar jag inte, fast jag skulle kunna ha ganska skoj där ändå, kom jag på. Det finns många ställen att gömma sig för chefer på, bättre än på Ålfen.. hmm, ett plus där) HAHA - skjut mig!!
Jag träffade lite folk som jag kände i besättningen. Det var så sjuuukt kul att se dem igen. Babs, Guy, Nina, Atti, Sten, Hanna.. Pirre skulle vart på jobb men hade tagit ledigt för hans son från Finland skulle komma till Sverige (så okej, jag förlåter dig den här gången!!).
Nu är vi här i alla fall. Höder kom och mötte oss i hamnen (ÅÅÅH DET ÄR SÅ SKÖNT ATT VARA HÄÄÄR). V vart ju övertrött, så det tog en timme, lite mer att natta honom + att han blivit lite förkyld, så det hjälpte väl till att hålla honom vaken det också.. stackarn.
Höder, Hedvig och jag åt jättegod mat på kvällen, och jag avnjöt min första ÖL sen Brasilien. ÅÅååh va god den var!!
Ska se nu vad som händer här på holmen!! Ingen går säker.. HAHA.

Over And Out!

Kommentarer
Postat av: Bodil

Åh va bra att du har de bra, så synd att jag åker med Isabella nu på eftermiddagen :( kanske du e kvar på måndagen ännu :) Hoppasssssss

2008-10-16 @ 11:21:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0