Söndag 31 maj - Mamma

Idag är min första (andra) morsdag!!



Första gången Ville badar ute.


Plask plask


Hmm, vem liknar vi här?????? And the bigger question is: WHY???



Over And Out


Fredag 29 maj - Soligt

Vad ska man säga?? - HELT FUCKING AMAZING!!
Jag måste skriva in till patentverket! Jag har fått nån knäpp i huvudet och det bara sprudlar med idéer. De bara ploppar fram som poppcorn. Syrran tyckte att jag skulle skaffa mig en sån där tala-in-på manick, så jag inte går miste om mina utomordentliga idéer. Kan va en bra idé *skrattar* Jag kan ju avslöja en idé jag har, som inte har med något patent att göra (ta mig med en nypa salt nu). Jag tänkte starta ett taxi företag som har ALLT. Barnstol, cykelhållare och takbox. Kan det inte bli ganska bra?? Tänk om någon har cyklat väldigt långt och inte orkar cykla hem, men ändå måste ha med cykeln. Hur bra är det inte eller??? Jag tycker att det är en jätte bra idé. Bilbarnstolen vore ju fantastisk till alla mammalediga mammor som inte har körkort och måste ta sig någonstanns. Jag har hört att behovet finns!! Såå, nu ska jag börja tjäna pengar på det här. Takboxen sa jag bara för att det skulle låta bra, och den är säkert bra för något.
Min syster har tillbringat massa tid med mig och V idag. Det har vart soligt och vi har gått massor. När vi gick hem i kväll, såg vi en gammal farbror sitta på en parkbänk vid alén där vi gick. Han löste korsord i kvällssolen. Det såg så skönt ut. Det fick mig osökt att tänka vidare. Undrar om han bor där i närheten av bänken, och har skugga på baksidan, så han bara gick till bänken för att njuta av solen? Eller bor han långt bort från bänken, men har något bra minne från den och därför kommer tillbaka. Han kanske bor i en lägenhet utan balkong??? Eller så var han också på promenad, men bestämde sig för en paus. Han var så avslappnad där han satt med sitt korsord och penna. Det var allt han behövde. Kände ingen stress, inga måsten eller krav. Han bara satt där med sitt korsord.. livet är härligt emellanåt!






Bilder från dagen.

Hälsade på hos gamlingarna *ler*


Mormor & morfar firade 55-år som gifta! Weeeei.
55 års bröllopsdag

ShoppARN (Fredriks uttryck tror jag)


Ville gjorde sin första sandkaka.


Barnen (Ville & Nattis) äter mellanmål.




Over And Out.


Torsdag 28 maj - Råd

Ge aldrig dina Dolce & Gabbana brillor till din 11 månaders bebis!!
Här går jag som i en dimma. V har blivit förkyld och störs av att han har snor i sin lilla näsa på natten. Så de två senaste nätterna har det inte blivit mycket sova i sträck heller. Mer kaffe åt folket bara. Det som känns bra är att jag kan le åt saken bara. För jag älskar honom ändå! HIHI.
På morgon märkte jag att V fått tag i mina D&G brillor. HJÄRTATTACK!! Han hade tryckt ut båda glasen ur dem, så de såg lite roliga ut, men det lagade jag själv. Tur att han inte drog isär dem!!
När jag ändå håller på att "klaga" så tänker jag påpeka att mina handleder är helt trasiga. Det värker i dem. Allt efter att ha burit på tunga V. Jag kan vakna på nätterna av att de värker. Det är ovant eftersom jag inte haft ont i leder förut. Det går väl över..
Min farbror och hans sambo blev inte långvariga i Skövde heller. De for i natt. Synd, för det hade vart jättekul att ha hittat på något med dem. Bara gå och äta middag eller bowla eller nått. Ja ja, så är det ibland. Det var kul att de kikade via i alla fall.

Det var inte fy skam att sitta i Seppos knä heller.
Ville & Seppo

Katariina och mamma.
Katariina & mamma

Jag har bestämt mig för att V ska lära sig säga "Seppo" till sommarn. Så nu ska jag börja säga att allting är "såå Seppo". Seppo symboliserar styrka, kraft och lycka för mig. Så allt som är bra, från nu, blir nämnt som "Seppo". Jag tror han kommer bli ganska häpen om jag lyckas *skrattar*
Seppo har förlorat både sin son och fru, men han har visat att livet inte kan ta slut där. Man måste kämpa, och det har han gjort. Han är en idol till mig. Och jag ser såå mycket upp till honom.

Mickan kom också via.


Till er som jobbar ombord på Rosella: Har inte V fått till den ultimata Svensson-minen?? HAHA!



Over And Out


Tisdag 26 maj - Don't you worry for me!

Det har vart en bra dag, även om det regnat.
Don't worry, I'm fine.
Bjuder endast på bilder idag då.


Var och hälsa på dem idag.



Ville har cyklat för första gången i sitt liv idag.


Här varsågoda, Anka och Hassel. Det här är mina nya skor!
Och jag lovar att jag mår bra!!


Over And Out

Måndag 25 maj - Om jag inte fick...

Att vädret kan göra så mycket!!

Om jag inte fick se ditt léende varje morgon, skulle jag inte känna den glädje som jag känner.
Om jag inte fick höra dina skratt, dina ljud och dina "ord" varje dag, skulle jag inte känna mig så värdefull som jag gör.
Om jag inte fick pussa din kind, din panna, ditt hår varje kväll, skulle jag gå under! 
Du är så otroligt viktig för mig!
Mitt älskade barn.
En mors kärlek till sitt barn går inte att beskriva med ord.



Idag har vi lekt med Lisa hela dagen. Det har vart ett fantastiskt väder. Vi har ätit på Thai House, shoppat (nya skor till mig, en hjälm åt V), fikat, vart ute och gått och bara varit. En fantastisk dag.
Imorgon kommer Seppo och Katariina!!! JEEEEEE!!





Over And Out


Söndag 24 maj - Bara söndag

Här sitter jag i min nästan inte använda Filippa K klänning.
- Jag ska bara blogga innan jag börjar med dagens projekt.
Gårdagen blev okej efter att jag städat klart här hemma. Det är ju inte klokt hur galen man kan bli över lite siffror (fast ganska många siffror faktiskt. OCR-numret på min facket-räkning är alltid på typ 25 siffror, då består 10 av dem av mitt personnummer, men ändå...).
Jag cyklade iväg till mina föräldrar vid halv fem tiden. Det var skönt att cykla, fast det var en uppförsbacke mer än vad jag räknat med, och det  var jobbigt, men fatta vilka quadriceps femoris jag kommer ha när jag är färdigcyklad (jag är en nörd, jag vet)!! Det var skönt att känna vinden i ansiktet ändå. Det flög pollen överallt, ni vet sånt där från maskrosor när de blommat över, så man fick ju cykla med både stängd mun och ögon. Solen sken i alla fall.
Hos mina föräldrar var det städning och matlagning som gällde. Jag kom dit lagom till maten, är det inte fantastiskt?!! Nypotatis och grillad kyckling! *Mmm*
Min syster var även där och hjälpte till med städningen. Ni som inte varit hos mina päron kan nog inte föreställa er hur stökigt det kan vara. Inte riktigt som i "Rent Hus", men damråttorna finns, saker överallt finns och saker/projekt är halvklara. På tisdag kommer pappas bror (Seppo) och hans tjej (Katariina) hit, och pappa bad syrran om hjälp att städa upp. Och vad gör man inte för sina föräldrar? Hon kände sig nog ganska rörd när han frågade ändå, för vi hade nästan förlorat hoppet på att de ens viste att det var stökigt längre. Man når ju alltid en sån gräns, men nu var det PANIK. Så nu kan man åka dit utan att anfallas av dammisar!!!

SYSTER, DU ÄR SÅ JÄÄÄÄVLA DUKTIG!
Syster!

Efter att vi käkat så blev det bastu, och med en bastu-öl såklart. Fy fan va äcklig den var!! Fick den av pappa och han dricker ju de där urstarka. Nu var den här på 5,9% men ändå. Jag uppskattar 4,7% mer. Det var skönt med en bastu i alla fall.
Sen cyklade jag iväg till Josses kompis, Anna. De satt och drack vin och pratade skit, så jag kände att jag passade in där. Det är mina bästa egenskaper ju!! Fast jag var så satans trött, så jag bestämde mig för att inte bli kvar så länge. Då kommer de största, svarta molnen in över huset vi befinner oss i och släpper ner så mycket vatten så det svämmar över från gatan till trotoarerna! Jag ringde min syster som var ute och körde bil. Och hon kom och hämtade mig. Så nu står cykeln på norrmalm helt ensam.
Kan man annat än älska Eriksson? En mer kärleksfull, kärleksam och kärlekskrank människa får man väl leta efter. Vi skjutsade hem han från Tibro i natt. Han pussas, kramas, lägger huvudet mot ens axel, sjunger.. oj oj, denna Eriksson. Finns ingen go'are människa i världen, tror jag. 
Jag ska bannimig lära mig bära klänning. Jag har någon sorts mani för tillfället - ingen feber, check. Känner  för att köpa klänningar! Jag har aldrig under mina 26 år känt för att köpa en klänning förut, men nu ska jag ge vika för mina elaka känslor mot klänningar och bära klänning varje söndag! Idag har jag en svart från Filippa K. Ska be fotografen ta en bild 
som kommer upp ikväll!

Nu blir det skruva köks-stolar.

Ehlin. Du är fan bäst i hela världen!!!!!!

Over And Out


Lördag 23 maj - GALEN

Herre Jävlar!
Man har väl blivit galen för mindre!! Har just avverkat en TIMME på swedbanks hemsida och försökt betala räkningar! Helvetes helvete.. Tre gånger fick jag sitta där och knappa in belopp, kontonummer och förbannade OCR- nummer. Ska det va så helvetiskt och jobbigt att betala fucking räkningar??!!? VA??!
E och jag har kommit överens om att ha Villes kalas för de närmaste tillsammans. Det känns bra och det blir väl trevligt. Nu ska jag städa mitt hem!! SATAN!
För att göra dagen lite mer satans jobbig så upptäckte jag igår att det är ett stort hål i mitt bord som jag köpte i torsdags, och kvittot?? Hmm, BORTAAAAAAAAA! Yippi för den här dagen!!

Over And Out


Torsdag 21 maj - IKEA

Jag fick min efterlängtade cykel!!!!
Idag var det IKEA för hela slanten. Anka, mamma, Ville och jag slängde oss i bilen i morse och for. V vägrade sova i bilen, men lika glad var han för det när vi kom fram (nå han hade sovit ca 30 minuter då!!). Vem skulle inte bli glad över att komma till IKEA i Jönköping liksom?? Min son är nog min alltid. IKEA-genen har hängt med dit, och det är det enda som räknas. Låt världen falla för mina fötter, men att min son älskar IKEA som jag, DET ÄR VIKTIGT FÖR MIG, OKEJ!!! Jag skulle handla lite prylar som de skulle få köra hem åt mig eftersom de inte skulle få plats i bilen (det är väl därför de har hemkörning??), men när jag pratade med en kille som hette Hampus så sa han att det var helt onödigt att slänga 500 kronor på fraktkostnader. Det skulle vara billigare att åka hem till Skövde igen (70 km), hämta/hyra ett släp och åka ner igen för att själv ta varorna hem.. hmm.. jag undrade om han viste vart Skövde låg ens. - Bensinen kostar ju massor (12 kr/liter), och det går åt en kvarts tank fram och tillbaka (med släp mer och med fullt släp = ännu mer!!). Sen ska man räkna med slitage på bilen och mat äten på restaurang (det måste man när man åker till Jönköping!). - Alltså, jag hade IG i matte C men jag kunde räkna ut att det blir LIIIITE dyrare med eget släp. Stackars Hampus som inte orkar göra sitt jobb ordentligt. Han var ganska het, men det hjälpte honom inte riktigt ända fram den här gången, sorry. Det är ju inte direkt så man känner för att åka dagligen kanske.. nog för att jag älskar det, men någon måtta får det va!! Bannimig.
Jag fick ju min älskade och önskade cykel igår. Som jag tjatat och påmint pappa om den där cykeln. Så igår fick jag den. ÄNTLIGEN!! Jag hade ju räknat med att köpa barnsadeln sjäjlv, men vet ni då - den satt på redan! Tack mamma och pappa. Jag älskar er sjuuuuuukt mycket. Nu ska det börja cyklas, fan va härligt! Dagen innan min födelsedag fick jag post från Ehlin där hon hade gjort det sötaste kortet. En bild på henne och mig från Ålfen (taget för typ tre-fyra år sen) och ett bidrag till en HJÄLM. Alltså, fatta gulligt! Tack Ehlin!

Ni som läser min blogg vet ju att jag är en listornas kvinna, och här kommer en över mina helgplaner:

Att göra i helgen.

  • Försööka få upp lite gardinstänger (köpte tyg till gardiner som A ska sy åt mig).
  • Fixa och grejja i lägenheten med mina IKEA-prylar.
  • Göra en beställning på MER IKEA-prylar (dem som Hampus inte orkade fixa åt mig).
  • Betala räkningar (fy fan).
  • Åka och provköra cykeln (utan V eftersom han ska va hos pappa).
  • Och åter igen grejja i lägenheten!!! Jippiii.
Tack alla som var här på min födelsedag och firade.
Palm
Marie
Johan
Lisa
Simon
Syster
Anka
Mamma
Pappa
Mormor
Morfar
Ville

Och tack till alla som gratta på annat vis.


Over And Out



 


Onsdag 20 maj - Happy

HAPPY BIRTHDAY TO MEE!!!

Idag är det MIN dag, bara min *skrattar*




Over And Out


Tisdag 19 maj - GRATTIS SANDYYYYY

Och så har vi börjat med Villes kuddhörna (med "vi" menar jag oftast JAG).
Till planeringen hör att klä om den fula madrassen någon gång i framtiden.



Idag är ingen vanlig dag för det är Sandys födelsedag HURRA HURRA HURRA!!!

Over And Out



Måndag 18 maj - Sankarit

Micke Hazze Tiina - GRATTIS!
Igår fick jag en försenad inflyttnings - , för tidig födelsedags - och för tidig morsdagspresent av Joel och Mickan. And I love it!!



 



Over And Out


Söndag 17 maj - Party

Strör lite silver över den fantastiske Leif.
Igår gick jag länge runt i min lägenhet och gjorde ingenting. Det var skönt att bara vara, och inte känna någon stress. Fredrik och jag hade vart till stan och lunchat med Lisa och Magnus bl.a tidigare och sen skulle F på dop. Trevligt trevligt. Det skulle börja förfestas vid sju-tiden, så mellan två och sex gjorde jag inget mer än lyssnade på musik, duschade och bara latade mig. Kände mig lite väl lat eftersom det hade vart perfekt väder för en joggingrunda, men när jag hade duschat redan, kände jag inte för att bli svettig igen.. *dålig planering*
Jag sminkade mig och sprayade Dolce över hela mig och sen började det klia i ögat - in med fingern (som jag sekunden tidigare haft på parfymen) i ögat och AAAAAAAJ satan vad det sved!!! Jag kunde inte öppna ögat på 15 minuter och sen var sminkningen åt fanders, såå typiskt mig.
Åkte till Lisa på kaffe och sen ställde jag bilen hos mina föräldrar (det var närmare att gå därifrån). Då var klockan typ halv åtta, kanske närmare åtta, men vaddå - fint folk kommer alltid sist (nu var jag ju inte sist, men Ehlin sa det och det lät bra!!).  
Det var trevlig t att träffa alla igen. Det var helt fantastiskt faktiskt. Jag måste bara rosa Leif (som egentligen heter Stefan, fråga inte varför "Leif" för det vet jag inte) för att han är en sån fantastisk människa. Jag verkligen såå gillar honom. Jag kan inte med ord beskriva vem han är eller hur han är. Han bara är och jag är så glad att ha honom som min vän. Vi satt och pratade lite och han sa några ord som satte sig i ett av rummen i mitt hjärta (även om vi var fulla så blev jag rörd och det värmer än) : "Tro inte att vi glömt av dig för att du har blivit mamma". 

Stefan



Förfesten pågick till ungefär klockan tolv och sen var det dags att gå till staden. Vid det laget hade jag fått lite för mycket att dricka och det började kännas olustigt, men jag svek inte mina kära vänner utan tvångsmatade mig med H2O och sen var jag fit for fight igen. Väl inne i stan ville Leif ha lite mat. Vi gick in på Mc Donalds och han skulle ha cheesburgare.
- VAAFAAAN, KOSTAR CHEESBURGARNA 15 SPÄNN EFTER TOLV FÖR? De kostar ju 13 annars. Det är oförlåtligt, det är katastrof!!! Jag ska ha fyra stycken.. (man kan säga att han var lite upprörd). Han stod där och muttrade/skrek om det förfärliga priset i 67 sekunder, sen frågade kassörskan, flinande åt honom (hon såg väl att han var berusad), om han skulle äta dem här eller ta med dem.
- JAG TÄNKER BITTERT GÅ HÄRIFRÅN! fick hon till svar.
Jag har personligen inte skrattat så mycket på länge. Det roligaste var att han var upprörd över priset resten av kvällen (de två timmarna som återstod). Sen tog jag en taxi hem och deckade!

      
TACK ALLA FÖR EN TREVLIG KVÄLL!!

Och ikväll kom V hem igen. Det känns jättekonstigt med E nuförtiden. Vi pratar inte om något längre. Allt är helt fucked up, fast jag orkar inte bry mig om det. Han chockade mig i varje fall genom att säga att han ville ha V nästa helg OCKSÅ!! Ja, ja, det är kul att han  vill umgås med sin son och jag är glad över det. Tankar och funderingar finns ju i mitt huvud, men SLUTA BRY!!

Over And Out

Lördag 16 maj - Soon

Andra helgen utan Ville.
Igår var E och hämtade V igen. Han tyckte väl att det blev för lite tid med honom förra helgen, så han ville ha honom den här helgen också. Jag brukar ta för vana att städa hemma när V inte är här, men eftersom jag städade förra helgen så finns det inte så mycket mer att städa här. Det är fantastiskt väder ute, men känner att jag inte riktigt orkar vara ute. Vad ska jag göra då?? Ikväll ska jag i alla fall på party hos Johan och Christine. Har länge sett fram mot den här kvällen. Det ska bli förbannat kul. Fast jag saknar min lille grabb!!



Over And Out


Torsdag 14 maj - This

Den här veckan känner jag att jag lyckats med.. NOT!
Jag har blivit "osams" med Villes pappa. Jag har lagt mig i för mycket tydligen. Nyss slängde syrran dörren i ansiktet på mig och åkte hem. Så: Är det nån mer som vill hata mig för att jag är mig själv och säger som jag tycker, eller??!! Det skulle passa bra typ nu.

Over And Out



Tisdag 12 maj - Åt h..

Ibland blir jag så trött på mig själv så jag vet ingenting.
Nu bryr jag mig för mycket igen. Och lägger mig i. Tack Malin för din kommentar. Skönt att veta att någon förstår mig! Jag håller på att bli lite smått galen här, men det går väl över. Åt helvete med den här dagen!!

Over And Out


Lördag 9 maj - Grattis Joppe på din födis.

Music, lyrics, ballades, high volume.
Life's a crazy bitch sometimes. And it spins me around and around and around.
E var just och hämtade V. Nu är jag ensam. Klockan är 9.30 och jag sitter här och lyssnar på balader.
Igår uppkom en vägg i mitt inre. Jag når honom inte! E berättade att han har skaffat sig en tjej och att de vill få det att fungera. Det var tydligen lite komplicerat. Jag känner absolut inget sånt för E, men han skulle (om jag fick bestämma) få vara singel resten av livet!! Det är väl sjukt att man känner så, men kan man rå för det då?? Helt plötsligt blir jag nervös när han kommer hit. Det känns som det uppkommit en vägg mellan oss och jag försöker vara ärlig och säga vad jag tycker om det här, men det går inte. Vi pratade om det här igår kväll, och han är helt på mina noter om att inte låta henne träffa V och involveras för mycket, innan de vet att det fungerar mellan dem. 
Jag unnar honom verkligen det här, jag säger inget annat (försöker någon läsa mellan raderna så finns det inga!!!). Fast det känns som vi just var på väg att få en jätte bra fungerande relation och plötsligt dyker något upp.
Är det någon som förstår mig?
Det känns som jag måste njuta mer av de goda stunderna i livet, när de är här. Jag kan känna sån enorm lycka ibland, så jag knappt kan andas själv. Jag kan bli lycklig så jag gråter, så hjärtat slår ett extra slag. V är stor del av min glädje. Jag vill att han ska vara lycklig.
Jag blir att tänka på H när jag lyssnar på BRYAN (Straight from the heart , Pleas forgive me, Have you ever really loved a woman, Heaven). Det får bli min dags skingring av tankarna. Jag saknar H och kvällarna på Martha. Idag minns jag tillbaka dit.



Over And Out


Fredag 8 maj - Ville 11 månader!

Tiden bara flyger iväg.
Jag har mailat med intendenten på Rosella. Först med Bosse några mail angående jobb i augusti, sen mitt i allt så fick jag ett mail där det stod "B blev stressad över alla dina jobbiga frågor så han for på ledigt för att vila upp sig. Ingen här ombord orkar eller vill jobba tillsammans med dig förutom Anja, så du får jobba med henne!" Det var från Kris. HAHA. Det är skönt att veta att shargongen ombord är den samma. Jag längtar till jobb.
Annars har det hänt både super mega kul- och mindre kul grejer, men jag tänker inte ta upp dem än.. det är jobbigt att det mindre kul ska väga ner det mer kul.. hmm.. livet är lite jobbigt ibland.

Over And Out


Torsdag 7 maj - Klart

Biten!
Gårdagen var perfekt. Eller ja, det BLEV perfekt till slut. Efter att ha haft mormor och morfar här över tre timmar med deras (mest mormor) tjat så var jag helt slut i hela huvudet. Efter 20 minuter sa jag "nee, nu måste V sova, jag går ut med vagnen!!". Innan så hade jag matat V med gårdagens mat (vilken då gick hur bra som hellst att äta, men inte den här dagen). Mormor satt vid köksbordet med oss, medan morfar arbetade. "Men Guud. Ska han äta nått som ser ut sådär? Det skulle jag aldrig äta i alla fall!". V började spotta ut maten och ta den mellan fingrarna och i handen för att själv sätta den i munnen, så där fick ju hon vatten på sin kvarn. Attans, men vad gör man??
När vi var ute och gick hittade vi en syster i skogen där vi gick, och det blev en längre promenad medan V sov. Jag upptäckte att min syster är ett big fan av uppförsbackar. Jag trodde jag skulle dö där ett tag, och hon med, men det gjorde vi ju inte naturligtvis *ler*
Nu ska jag äntligen bjuda på bilder från min lägenhet. Det blir ju köket då som är SÅÅÅÅÅ NICE! Jag älskar det och nu känns det som man äntligen kommit HEM!

Beautiful

Nicer than I ever could imagine


Före bilder kommer i efterhand. Har ännu inte lånat mammas kamera där bilderna är.


Måste hålla handen när man går.


Tar sikte.


Over And Out


Tisdag 5 maj - God TV

Jag är inte mig själv. Vad hände igår egentligen?
Imorgon kommer mina köksluckor!! Jag är så glad så jag studsar upp och ner hela tiden. Även om gårdagen är kvar i mitt huvud, så kan jag inte låta bli att känna lycka över mina luckor. Finally!!
Gårdagen var ett kaos från morgon till kväll. Även om V sovit till fyra i sin egen säng, och sen lät mig sova till åtta, så kände jag på mig att något var konstigt med den här dagen. Jag höll humöret uppe (jag har ju trots allt världens sötaste, finaste och bästaste son som bara ler på morgnarna). Jag gick omkring i lägenheten som vanligt, funderade på inredningen och gjorde välling. Det kändes konstigt med den där ryggsäcken av oro som jag bar på. Vad handlade det om? V sov förmiddagslur och jag grejjade i ordning. Vi skulle till Mickan och Youshi, för att sen gå till stan med lite ärenden. Allt var frid och fröjd, vi åt lunch på en restaurang (som jag inte minns namnet på) och sen var det diverse blöjbyten. I väntan på M, stod jag utanför toaletterna med två barnvagnar, såg på fantastiska Y som sov så fridfullt i sin vagn. Plötsligt hörde jag en ringsignal från en mobiltelefon, som jag kände igen "det är Emils ringsignal. Har fler än han den?". Det min hjärna inte koplade ihop var att han kom upp för rulltrappan och pratade i telefon. Jag blev lite chockad, eftersom jag var bergsäker på att han skulle vara på jobb!! "Jahaa, är du ledig?" fick jag ur mig när han kom fram till oss, och blev nervös (???), varför vet jag inte. "Jag har tittat på hus och var tvungen att köpa nya fotbollsskor" fick jag till svar. Är inte det att vara ledig då? Varför komma med bortis på en gång? Det är ju inte så att jag tänkte bita honom direkt (kanske senare). Han hade någon brud där med sig som hade karaktär som en vissen tussilago. Hon sa inte många ord (inga alls faktiskt), och jag brydde mig inte.
Nu började mina tankar flyta igen (alltså bryr jag mig ändå). "Varför var han ledig utan att vilja träffa sin son" (är det mig det är fel på??) var det första. Det andra var "vem hon var"? "Har han skaffat brud utan att berätta, eller är det så nytt"? Jag är kanske ego, men jag pratade med M igår och vi tyckte precis samma: "Jag lägger ner all min lediga tid på V. Då tycker jag att han kan göra det samma, även om det inte är hans helg". Att se på hus och köpa skor tar inte hela dagen (när jag träffade honom var klockan straxt efter två och han hade skorna i näven *ler*). Jag kräver det inte av honom. Vill bara veta vad han tänker. Jag är glad för hans skull (utan att ta ut nått i förskott). Fast jag måste erkänna att jag saknar det där att umgås med honom. När han kom till oss för att träffa V. Han var rolig och fick mig att skratta. Vi är föräldrar till V, inget mer. Jag saknar att dricka kaffe med honom bara.
Efter den chocken så gick vi till Willys för att köpa kaffe. Jalle skulle komma på kaffe till mig. Och vem stöter jag på där? ROBERT!! Mitt ex. Vi gjorde slut för typ sju år sen, och jag har inte sett han sen dess! Jag blev helt chockad igen. DET HÄR HÄNDER FÖR FAAAAAN INTE! Var det det här som dagens ryggsäck innehöll?? Jag kunde levt utan. R ropade på mig mellan hyllorna. Jag fattade inte. Jag trodde det var hans bror först, men han är också på jobb, men konstiga saker har ju hänt förut, uppenbarligen!! FITTAN!! Jag fick inte fram ett ord. Stod bara och stirrade på honom. Han såg fräsh ut, riktigt stilig. Han kramade mig, och jag befann mig i hans famn för åtta år sen då det fortfarande var bra, för några sekunder. Åter till verkligheten: Jag minns inte vad vi pratade om. Något om hans dotter och han frågade om Villes pappa träffar honom. Jag var helt black. M och jag gick med våra barnvagnar mot kassan och jag kände hur tårarna brände i ögonloben. Det här var för mycket för en dag. R var den sista på planeten som jag trodde skulle dyka upp.
Väl hemma på kvällen kom min syster och vi bestämde att vi skulle dela på en pizza. Hon for iväg medan jag duschade. Hon hade träffat E på pizzerian med samma brud som förut och även syrran sa att bruden inte sagt ett ljud.
Jag har sovit dåligt i natt. V har vart duktig och sovit till halv fem i sin säng, men han måste känt min oro, för han snurrade runt i sängen bredvid mig i en timme efter att jag lyfte över honom.

Han är min hjälte alltid! Och jag är sååå glad som har honom.


Over And Out


Måndag 4 maj - Ordspråk

Dagens ordspråk.

"Vem som hellst kan bli arg - det är lätt. MEN att bli arg på rått person och lagom mycket, vid rätt tillfälle och av rätt anledning - Det är inte lätt."

Söndag 3 maj - Oh my god

Skriver minimalt idag alltså!
Hur ska man hinna, man har ju barn!! Hoppas ni hörde ironin. Har inte så mycket att säga, och bilder säger ju mer än tusen ord. Idag var vi till Sika-parken med Tova och Luna.

Lokföraren Ville


Min Son Lokföraren


Luna Och Ville


Kikar Lite



Jo, men by the way så kissade V för första gången på pottan idag. En liten händelse för världen, stort steg i våra liv!


Over And Out


Fredag 1 maj - 20 dagar kvar

Jag är helt ursell!!
Nu måste jag berätta om Zid (ja, jag kommer börja gråta under tiden jag skriver det här!). Det låter inte så illa, men jag känner så för Zid och jag saknar honom. Zid är en råtta. En råtta med långa armar och långa ben, de är ljust bruna i ändarna. Han är ljust blå och har en vit mage. Hans nos är också ljusbrun, men har fått en gråare ton eftersom den befunnit flera, flera timmar i Villes mun. Zid har personlighet och får inte tvättas. Han säger god natt till V varje kväll, och V finner trygghet i honom. Nu är Zid borta. Han försvann någonstanns mellan G-kiosken och Södermalm i Skövde igår kväll. Har någon sett honom?? Han är ensam i världen, och här hemma finns en liten kille som saknar sin vän något enormt mycket.
Jag har varit lite för noga med allt. Tänkt och låtit bli att slappna av, men när jag vill att allt ska vara bäst. Bästa för V. Han får inte äta det där, inte dricka det där (jo, ibland känner jag mig fjompig). Han ska göras såhär med, inte sådär. Håll rutin annars blir det kaos (i alla fall i mig). Han ska läggas si och sova i sin säng så. Jag är en väldigt rutig människa, och sträcken ska ligga rätt. Blir det inte som jag tänkt så blir jag galen! Så var min vän Lisa här. Hon är också en person som jag tycker mycket om. Hon bara finns där. Och jag med för henne naturlish!! Hon sa fem ord som fick mig att känna: "Åååh, aaaah!!" som om man var spänd i hela kroppen och alla spänningar bara släppte!! "Allting Behöver Inte Vara Perfekt". Klart att det är bra med rutiner och regler, men det är nog som hon sa, att jag ibland glömmer bort mig själv, tyvärr...
Bränt mig i solen *usha*
BURNED
 
Min fond-tapet i sovrummet


Over And Out


RSS 2.0