Tisdag 29 april - Nu har jag också Höder i mitt vardagsrum!!

Nu har jag också Höder i mitt vardagsrum!!
Imorgon kommer min nya soffa. Guuud va skönt. Och förhoppningsvis kommer någon och hämtar de två "överflödiga" under eftermiddagen. Det ska bli såå kul med lite nytt här. Och sen måste jag hitta någon som är dum nog att åka till tippen med mitt gamla soffbord.. hmm.. vart hittar man sånna?? Google/eniro??
Annars har det vart en relativt bra dag idag. Linda från TryggHansa var här och informerade om barnförsäkringar, jag tyckte det var ganska cool att man inte behövde ta sig någonstans, utan de kom hem till mig. Även om jag bråkat med dem i typ... 19 år (!!!) så kände jag ett förtroende för dem. Hoppas de blivit bättre då *ler*
Sen var jag iväg till sjukhuset och masserade lite. Och det kändes bra. På väg till bilen kom jag och tänka på mitt arbete (ombord). Jag saknar dem. Mycket.. Det skulle vara kul att träffa dem, snart igen.. och sen försökte ångest-tankarna ta över mitt huvud och min hjärna, men jag skakade bort dem och log åt solen som skinit hela dagen, och tänkte på allt bra jag har här också. Det hjälpte.
Mamma kom över efter jobbet. Hon hade handlat lite och så kom hon över för att se på allt hon handlade åt det kommande barnbarnet *ler* Hon är så glad över att få bli mormor!!
Det känns konstigt (though), det är något med henne som inte stämmer (igen...). Men jag är inte säker, och jag vill inte anklaga henne för något som kanske kan dra ner henne igen.
(Endel fattar inte vad jag skriver om nu, men då får det vara så. Det är lite jobbigt att skiva om just nu. Jag har annat att tänka på.)
Sen for jag till Djurmagasinet för att köpa ett fästingavvisande halsband åt Lasse. Igår var jag och plockade bort en SÅÅÅÅÅÅ äcklig fästing från hans hals, och jag tycker inte att det är så mysigt, och ingen katt är värd det heller. Så, då är jag gullig och köper ett halsband som håller 4 månader iallafall *ler och himlar med ögonen* Sen gick jag hem. Det är ju vansinnigt fint väder ute nuförtiden!! Det är inte klokt, och jag ska ha barn. Det finns så mycket att vara glad för. Man undrar när det svänger. Säkert då när man får reda på att barnet har kolik å inte kommer göra annat än skrika de närmsta 12 månaderna *morrar*. Jag kommer skrika efter att få åka på jobb en vecka!! -Nånejje, hur illa kan det gå *peppar, peppar*
Just så addade Höder mig på msn, så nu har jag också en Höder i mitt vardagsrum!! YIPPIEE!! Hon messa igår och jag blev lite sentimental, men genom att ha folk på msn, så känns det som man har dem i närheten hela tiden. Jag saknar dig mest!!!! (Har jag blivit en datanörd??).
Det blev ett nedra svamlande i det här inlägget *skrattar* men, ni överlever!!
Det här är vad jag gör på dagarna bara =)
Over and out.

Måndag 28 april - Vad smart man är ibland!!

Vad smart man är ibland!!
I lördags skulle jag på fest hos min vän Hassel. Men först på morgon åkte Anka å jag till Tibro för att köpa en soffa åt mig. Hur snygg som hellst!! Och ett nytt soffbord (jag ansåg mig vara värd det eftersom jag inte fick lägenheten). Å soffan var ju inte ens i NÄRHETEN så dyr som lägenheten kunde vart.. jag räknade ut att jag kunde fått 84 st soffor för samma pris. Glad i hatten som man var åkte vi tillbaka till Skövde och tog en fika innan jag skulle klippa håret (man måste väl va fin på fest??) ← Keep this in mind!! För jag har väl aldrig påstått att gravida är så SMARTA va??! Jag köpte lite blekning också som jag tvingade min kära vän Anka att sätta i håret på mig.. "Det kommer bli orange!!!" sa både min frisör och Anka. Men när lyssnade jag på folk sist?? - I mammas mage?? Å det blev... GUL/ORANGE/RÖD. Yippiieeee.. va snygg jag är i håret nu!!
Så: Nu sitter jag här, två dygn senare med en ny blekning i huvudet *skrattar*
Jag gick på festen med en sjal på huvudet *ler* Å festen var urtrevlig!! Å inte frågade någon varför jag hade sjal på huvudet heller. Sköönt.
Jag har nog världens LATASTE släktingar! Och jag hatar att jag måste erkänna det.
Ja, jag ska väl inte säga att jag är så mycket bättre själv just nu, men hade jag haft möjlighet så skulle jag nog fan ställt upp!! En vän ska köpa mina soffor och vill ha hjälp med att få dem till sin lägenhet. Jag skulle jättegärna kört om det inte var för att jag typ aldrig kört släpvagn.. nån gång måste va den första, säger man, men jag vågar inte, inte nu!! Så jag frågade min släkting (nämner inga namn) om dennes sambo kunde hjälpa oss få väck sofforna på onsdag, mot betalning då.. - Ja, det går nog bra, men du får nog bära ner dem från lägenheten i så fall. Kläcker denna ur sig..
Oj oj, jag trodde jag skulle explodera!! JAG ÄR HÖGGRAVID FFS!! Och kan knappt bära mig själv längre, och du förväntar dig att jag ska bära ner två soffor?? Tack för den!! Hur tänker folk? Sen börjar de skylla ifrån sig på varandra, "det var han/hon som sa det". - Men det var då...!!! Jag skiter väl i vem som sa vad, grejjen är ju att ni beter er som två 14 åringar. Och att ni ens kom på att SÄGA DET!!
Jag kanske är känslig, men HAR JAG INTE RÄTT Å VA DET JUST NU?? Jag känner mig både sårad och ledsen. Och inte får man höra ett enkelt FÖRLÅT heller... Är du för stållt för det eller?? Har din sambo gjort dig dum??
Over and out.

Fredag 25 april - Har ni?? Ja, klart ni har!!

Har ni?? Ja, klart ni har!!
Jag är så trött på att shoppa å inte vara nöjd!! Vad är det för fel?? Jag tyckte jätte mycket om sakerna när jag hade dem i handen i affärn, men när jag kom hem så kändes det inte alls lika kul. Eller ja, JOOO det kändes jätte kul, men när jag är så LAT å inte orkar prova kläderna i affärn... SKYLL MIG SJÄLV!! Jag vet. Så kom man hem och upptäckte att "mysbrallorna" man köpte (och älskade) i affärn, är en storlek för små (jag är ganska van vid att allt är för litet just nu, dock). Det är bara att gå tillbaka med dem och byta, jag vet. Men det kräver så mycket energi från min sida!!! Åååh...  och jag blir så ledsen på mig själv. Fast klänningen och skorna var helt okej! Dem älskar jag än (- ja, jag sa att jag älskar ett par skor!!). Och skorna vart jag mest förvånad över!! Att de hade i storlek 42 (??). Shit, det händer inte ofta. Och jag var så imponerad!! Bra DNA!!
Tights är ju inte riktigt min grej, så dem gillar jag inte så mycket, men som tur är behöver man ju inte ha dem "bara dem", utan man har oftast nått över. De kan ju va bra å ha..
Over and out! 

Torsdag 24 april - Jag köpte fel filmjölk!!

Jag köpte fel filmjölk!!
Det känns fortfarande lite vemodigt att inte vara ombord mer.. jag försöker släppa tankarna på det, men de dyker upp gång på gång: "Nu är de i Mariehamn, nu slutar de om en halvtimme.." Jag är nördig, jag vet.
Nu sitter jag här vid datorn hemma å äter frukost. Jag tänkte att jag sku va duktig igårkväll när jag åkte för att handla. Det mesta jag köpte var Ekologiskt. Till å med filmjölken. När jag sen senare skulle äta filmjölk upptäcker jag till min skräck att den inte var VIT som filmjölk brukar vara. Den var LILA!! Men den var förbannat goooood. Jag ska fortsätta köpa ekologisk, lila filmjölk!!
Det är ju nästan så man kan börja kalla dem för SMARTA snart!!
När jag kom hem just så har det dimpat ner ett kuvert i min postlåda. Ett brev som jag inte väntade på, från nått som heter EGMONT. Aldrig hört om.. I alla fall, i kuvertet låg en räkning på 29 kr. "Vad har jag köpt för 29kr? Nog för att det är billigt, men hallå!!?" Jag satt med räkningen i handen i säkert tre-fyra minuter innan jag kopplade och fattade att det var ett försäljningsknep. De skickar ju räkningen med erbjudandet!! Hallåå-åå *knackar mig själv i huvudet* Man får ju akta sig när man betalar räkningar nu för tiden. Helt plötsligt hade det börjat dimpa ner massa nummer av Hennes i min brevlåda, och sen kommer nästa erbjudande, som man snällt betalar å fortsätter prenumerera på nån skit tidning..

Tisdag 22 april - Det är över nu.

Det är över nu.
"Budet är nu höjt..." Jag tänker inte skuldsätta mig så mycket för en lägenhet (än iaf). Jag hoppar av nu. Grattis till lägenheten budgivare 3!!! Nä, jag är int bitter.
Satt just på msn med Erika. Hon sitter någonstans i Thailand vid en dator i 35 graders värme å skriver.. ååh, jag saknar henne. Hon är så förbannat rolig. Jag minns inte NÄR hon åkte, men det måste ju nästan va ett år sen iallafall.. vad tiden går.
Angående vad tiden går.. det gäller typ bara när man pratar om små barn, och när man är från sina vänner? Eller? Ja, när man pratar om gamla minnen också.. okej, det här gick inte att spinna vidare på *ler*
Något man också säger ganska ofta är: "Jaa, det här trodde man inte för... (ex. ett år sen)." Livet förändras så mycket HELA TIDEN. Man väljer vägar som man inte hade tänkt sig. Kanske är det det som är det spännande i livet, å får oss att leva vidare (????). Att göra oväntade saker, och märka hur livet blev sen. Undrar om man sitter i sin gungstol, när man är 80 bast, å tänker tillbaka på livet å är stållt över eller ångrar sig (??). Jag hoppas att man är stållt.. tänk va hemskt att ångra ett helt LIV!!! Fy fan..
Det var allt från den här morgonen.
Vecka 35  
Over And Out
Du vet att det är vår när:
- När man inte behöver ta jackan på sig på dagen (så länge man håller sig i solen).
- När du efter en stund ute, märker att det vist blåser kallt å du måste ta jackan på dig.
- När ens D&G's passar på alla ansikten.
- När man ser ungdomar spela kubb i Garpaparken, och dricker folköl en helt vanlig tisdag.
- Du upptäcker att en ÖL vore det bästa i hela världen just nu, men du FÅR INTE för du är gravid *sitter med armarna i kors å surar*

Måndag 21 april - En månad kvar till ankomst..

En månad kvar till beräknad ankomst.
Jag vaknade idag av att jag fick mess. "Budgivare 3 har höjt över ditt bud.. bla bla bla.." Börjar kännas lite meningslöst det här. En katt och råtta lek där man höjer över varandra med 10 000 varje gång, å ingen har nån aning om den andras ekonomi.. Jag tycker det är hemskt.. men jag måste väl se mig besegrad snart.. I guess.. det enda jag kan göra nu är att höja det lite till så det svider (i deras plånbok, OM det gör det) lite att de inte fick den så billigt som de trodde att de sku få den *hi hi* Jag är så ond ibland. Det var en fin lägenhet...
Men det fick mig att fundera lite till.. sku jag orka börja göra lite i den jag bor i då?? Hmm, kanske *ler* Det finns ju faktiskt mycket att göra, för att få den finare.
Jag ser ljust på framtiden iaf.
Mmm, snart är man mamma då.. undrar när det ska börja kännas verkligt.. jag vet ju bara att jag väger massa kilon mer än jag brukar!! Inte gör det ont eller nått heller. Men det kommer väl när det kommer, I guess.
Allt är helt värdelöst!!
Ringde försäkringskassan just. Fy fan vad det ska krånglas. Jag jobbar som massör tillfälligt!! Och jag gör det för att hålla mina kunskaper vid liv. Och ändå ska det krånglas med MER papper. Jag tror jag fyllt i en bunt motsvarande en halv regnskog å skickat in till dem. Och när de inte fattar sen. Frågar samma frågor som jag svarat på!! Jag skulle gärna jobbat vidare på Ålfen om jag hade orkat!! Men när de själva har kriterierna "tunga lyft" och "stå och gå mycket". Hur fan kan de neka mig penning då?? Ni är för fan dummare än sista... ja.
Jag är sur. Det kanske ni förstod?? Eller?
Arg som fan!!
Oh yes, I'm the great pretender!!
Nått bra med den här dagen hände iallafall: Jag vann 50kr på TRISS. Det ger mig ingen lägenhet, inget förändrat liv, eller nått annat storslaget. Men lycklig blev jag!!

Lördag 19 april - Älska eller hata bloggare?

Älska eller hata bloggare.
Igår var jag till en kompis (Palm) vars flickvän (Marie) fyller år på måndag å fick nöjet att fika. Det var trevligt att träffa honom, och alla andra (Johan, Kristine, Jonas, Madz, Tony, Lina, Duffen, Jocke) vänner igen. Det var ju ett tag sen. De flesta i det här "gänget" spelar mycket dator: World of warcraft och allt vad det heter. Men alla sånna samtalsämnen var bannlysta just igår. Så tystnaden spred sig i rummet mellan kallsnacket emellan. Det kändes jättekonstigt, för förr kunde vi prata om vad som hellst (dock för det mesta med några promille i blodet *ler*), men nu när vi inte setts (??) på så länge, var det svårt att få till det. Det slutade med att vi pratade om gamla fyllehistorier, knäppheter och konstigheter som hänt. Skratta fick vi göra iallafall. Och det blev spontanare och trevligare. Det bjöds ju såklart på kaffe och tårta *mmm*
Sami, sa vid ett tillfälle att det kan vara livsfarligt att blogga!! Man kan dö av det. Tydligen för att det framkallar någon sorts stress. Det var mest Madz och jag som pratade en stund om det här, när Duffen kommer insusande i rummet (han har INTE hört om samtalet vi hade) med kaffekoppen i högsta hugg och skriker: "BLOGGARE BORDE FAN DÖÖÖ!!!"
Så min teori är alltså, efter gårdagen: "Det är inte ett dugg farligt ATT blogga, desto värre är om en bloggare umgås med en BLOGG-HATARE. Man kan ju alltid bli mördad."
Over And Out
Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now.
The feeling´s alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie.
You´re so divine.
I´m not ever alone, you´re not ever alone!!

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly.
You brought my life back,
the glory you found,I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive.
I´m not ever alone!!

Your smile is heavenly,
I don´t deserve all the love that you're giving to me.
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver´s around me now, you´re so fine.

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly.
You brought my life back,
the glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive!!

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I will love you to the day I die.

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly.
You brought my life back,
the glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive!!

I´m head over heels, goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly.
You brought my life back,
the glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive!!

Fredag 18 april - Jag är inte bortskämd, bara van att få som jag vill!!!

Jag är absolut inte bortskämd, men jag är van att få som jag vill!!
Jävla puckon, sluta lägg över mina bud. Jag vill ha den där lägenheten!! I morse ringde mäklaren och sa att "Budgivare 3" lagt över - igen!! Har ni hur mycket pengar som hellst?? Varför vill ni ha den så gärna?? Många frågor finns i mitt huvud. Kan ingen berätta för dem att jag är gravid och behöver den där lägenheten!!??
Å när mäklaren säger: "Jag kan inte säga så mycket om hur långt de vill gå, men i värsta fall får du ju höja med en rejäl summa..."
ATTANS RÖV!!!

Torsdag 17 april - Sista veckan på Ålandsfärjan!! Buhuuu...

Vilken vecka då. Sista för mig ombord, jag mår dåligt (!!!) jag mår jättebra.
Ja, nu får man aldrig mer (ALDRIG MER!!!) se Ålandsfärjan (om man inte åker till Island å tittar på valar, vilket låter ganska cool annars *hmm, fundera*). Och det känns så overkligt. Men så är det. Man får ta det bara. Jag kommer sakna den. De som inte förstår mig, men läser det här, måste tro att jag är helt puckad i skallen som saknar ett vrak från 1972, men då är jag väl det då. Jag bjuder på den. Det kändes hemskt att lämna Ålfen i tisdags. Tack och lov fick jag skjuts av båten av Kristoffer, annars hade jag nog vart kvar där än.
Det har vart en jättekonstig vecka på jobb. Den började helt vanligt: "Hej Pirre, hej Anja, hej Bodil.."  Sen gick tiden bara. Helt hysterisk vecka med många "bus" och skratt, men helt plötsligt var det måndag, å alla sku börja fara hem.
Bodil gick hem på söndagen..
Micke gick hem måndag
Pirre gick hem måndag
Höder gick hem måndag
(Fick en jättefin väska från DKNY av dem med massa skönhetsprylar i, och jag älskar det!!)
Anja gick hem måndag
Sen var det bara Ingrid och jag kvar.. med andra vakten *stirra* 
Dagarna bara gick den här veckan också..
Med lite nojs från dig där också, men vad vore en vecka på Ålf utan dina självdestruktiva mess?? Först ett i början av veckan om vilket fint liv du har och hur bra allt är. Sen när det inte passar mer, säger du åt mig att inte messa mer, för du mår dåligt av det. Men jag vägrade vara tyst, det där fick mig ju bara att vilja trotsa mer. En gång i tiden var jag rädd att mista dig om jag sa vad jag tyckte, det är jag inte längre, för jag vet vart jag har dig!! Fatta!! Jag förstår så mycket mer idag.. DÅ fick jag det där messet om att ditt ena barn går hos psykiatriker (!!) pga er separation (!!). Jag frågade vad ni gjort, för sköter man en separation (som dessutom var för TVÅ ÅR SEN!!) smidigt å "rätt" utan att barnen tar illa vid sig, så ska det inte behövas någon psykdoktor (anser jag). För låter man bli att bråka inför barnen, så ska det funka. Sen om man talar illa om mamma eller pappa inför dem, är det klart som FAN att de förstår (jag märkte nog tendenser redan då jag bodde där). Och barn förstår MER ÄN VAD VI TROR ÄNDÅ!!! Jag tycker det är synd att det blivit så. Men inte kunde jag, fuck, veta om det här!! Men inte fick jag nå svar heller.. var ju väntat.
"Nobody wanna see us together, honney, no matter no.."
Vår mässmummu är den bästa i världen.
En morgon när jag klev upp och kom till mässen, satte mig vid ett bord med min frukost och en Aftonbladet, kom mässmummu fram till mig och frågade om hon kunde få min adress. Joo, sa jag och skrev på ett papper. "Då kan Heidi skicka bärselen till dig.." (Historiken till det här är att jag skulle köpa en bärsele av mummus dotter i Flen). "Jättebra och smidigt, då kan jag ta ett kontonummer av dig så kan jag skicka pengarna via nätet.." Men mummu hade tänkt längre. "Nej, nej, för selen är en present från mummu!"
Jag fick tårar i ögonen och kramade henne, länge.
Det är inte bara därför mummu är bäst.
Hon bara är det annars också!! Jag älskar dig!
Och jag fick massa bebiskläder av Lotta. Hon hade gått på stan hemma på lediga veckan, och kommit å tänka på mig, å köpt en jättefin dress till bebisen *ler* Det var Lottas sista pass också, hon ska operera handen. Och jag blev jätteglad över de fina kläderna.
Dolce&Gabbana is tha shit.
Ja, sen har jag investerat i ett par D&G solbrillor. Och de är så snygga!!! Oja, oja.. och jag älskar dem också.
Sista dagen.
Hände inte så jätte mycket. Allt började bara kännas som SLUT. "Sista gången man åker till Mariehamn, sista gången man åker från Mariehamn.." Och under sista turen fick jag ett blommogram. Ett jättefint OLIVTRÄD. Nu har jag bara ett bekymmer: HUR FAN SKÖTER MAN ETT OLIVTRÄD?? 
Tack till Svensson, Joppe, Ebba, Jolly, Bodil, Pierre och Lorvan.
Men tack till alla andra också för den här tiden. Vi ses snart igen!!
Smoking crew
Hemma - igen!! Och jag har sån ÅNGEST!!
Det låter sjukt, men jag är rädd för att vara hemma (jag har inte vart hemma mer än tre veckor på raken, på FYRA ÅR). Igår fick jag det ur mig och började faktiskt gråta. Och jag kom att tänka på det (nu tycker ni att jag borde tas in av några karlar i vita rockar, DU  SKA FÖR FAN HA BARN NÄRSOMHELLST) men om jag aldrig mer kan åka på sjöjobb!! Vilken mardröm. Jag vet, mina känslor ändras säkert. Men jag hade sån rå-ångest igår över det här. Jag har faktiskt ingen som kan ha barnet när jag är på jobb, kanske.
Min dröm är att få komma tillbaka till ADCC sen och jobba med mina vänner igen!! Tanken på att behöva söka nytt jobb och BÖRJA JOBBA I LAND, är hemsk. Men jag får bara lita på det som Lisa sa till mig igår: "Dina känslor kanske ändras, och om det nu är så att du hemskt gärna vill ut på sjön igen, så kommer det att lösa sig för dig. Det vet jag."
Over and out!!

Tisdag 8 april - Ålandsfärjan VS Rosella

Idag är ingen vanlig dag, för idag är Hassels födelsedag, HURRA HURRA HURRA!!!
Oj oj oj, vad trött man kunde vara i dag då. Nu är klockan 10.40 och jag dricker kaffe först nu(!!) vilket inte tillhör vanligheterna. Det började klockan fem i morse. Som vanligt blir jag kissnödig hela tiden (typ varannan timme), men jag kunde inte somna om efter fem.
Jag sku upp vid sju för att börja tvätta.
Så - ner till maskinerna - i med två maskiner - vänta 50 minuter - tömma och fylla igen. När jag kom upp tänkte jag "Åååh va skönt å vila en timme på sängen", Pi kom och gosade och vi somnade. Sen vaknade vi två timmar senare. Men jag börjar känna mig komma tillbaka till världen här, nu. Å tur är väl det. Klockan är ju snart elva!!
Så ska man luncha med Jalle idag. Ska bli trevligt, och gott. Undrar vart man tar vägen (??).

Å Anka är så söt. Just frågade hon om jag inte kan komma hem till helgen så sku vi ha tjejkväll, hela helgen!! Hampus åker till Göteborg på nått (??). Jag lade förslaget om pyjamasparty, äta på golvet, se på massa film och låtsas bli fulla på alkoholfri cider (fan va bra jag är på att komma på bra saker ibland). Det var så jag själv blev sugen på att åka hem i helgen!!

Pi ska till mormor och morfar idag då de håller på att renovera morsans å farsans husfönster. Får se hur hon trivs där då. Hon vart ju superglad igår när morfar kom och hälsade på iallafall. Det går säkert jättebra. Det finns säkert en och annan mus i källaren hos dem som behöver jagas eller nått *ler*
Kanske blir det ett äventyr för henne.

Over and out.
Ålandsfärjan vs Rosella
Så var det bestämt då.. nu blir det så. Ålandsfärjan ska säljas och Rosella kommer och ska ta dess plats vid månadsskiftet maj-juni. 
- Försök få en plats i våra hjärtan du bara!! Du har inte en chans ditt as!!
Alla viste ju att den skulle komma förr eller senare. Men när man fick det svart på vitt (VIA EN LÄNK PÅ NÄTET!!!) så känner jag bara tomhet.. ska stackars Ålandsfärjan bli spik nu? Få vila i fred? Jag talar nog för fler när jag berättar att den här tomheten man känner är ENORM-US!!
Ålandsfärjan har en själ. Och som en av våra bästa kockar sa: "Jag vill skära ut hytten min, och ha den som sommarstuga utanför mitt hus!!"
Alla minnen är inpräntade i väggar och dörrar och golv där. Och nu ska allt bli nytt.
Jag har bara jobbat där i fyra år, men det är så man fäller en tår idag.
Jag undrar om ens Nisse viste om det här innan mig? Eller fick även han reda på det via tidningen när han drack sitt morgon kaffe i morse? Jag anammar VL för det här! Borde inte VI som är arbetande personal ombord, få veta nånting INNAN alla andra? Näe då.. HELA ÅLANDS FUCKING BEFOLKNING SKA VETA INNAN OSS, eller samtidigt som oss. Vart är respekten för oss? Tänk på dem som var med och HÄMTADE Ålandsfärjan, på dem som slitit där längst. På dem som levt under värre förhållanden än Hitlers koncentrationsläger, och ändå älskat båten, i alla dessa år!! För det är en fantastisk båt!
Jag är absolut för, förnyelse. Men jag tyckte att det här var fel. Jag tyckte att vi hade rätt att få veta innan.
Ålandsfärjan

Måndag 7 april - Jag är inte så trogen som jag skulle vilja vara.

Jag är inte så trogen som jag skulle vilja vara!!
Men blir man inte uttråkad då? Hmm, jag vet vad ni tänker: - VA??!
Jag menar här. Jag önska jag kunde skriva mer regelbundet än jag gör. Jag önska jag var en sån tvättäkta "bloggare", men jag har inte ork för att vara det!! AND I FUCKING HATE IT! Sen har man massa, massa saker att skriva om, men så orkar man inte sitta och skriva ner allt heller.. ååh, stackars mig!! Jag har sånna oerhörda problem. Och det värsta är att jag mår illa idag också.. inte alls trevligt, så jag kunde inte åka å massera idag heller. Back 500kr idag då *ser lagom purken ut*
Jag har vart å hälsat på Simon och Natalie idag. Hon växer som ogräs, och susar runt i lägenheten och grejjar. SÅÅ SÖÖT!!
Jag vill ha den där lägenheten!
Det vore såå skönt. Och den var såå fin!! Den var så perfekt för mig. Den var helt lagom stor och helt tillräckligt med rum. Det man inte gillade, GÅR ju faktiskt att BYTA UT. Det var lite jobbigt att morfar var med, men samtidigt, jag hade ju faktiskt bett honom. Det känns tryggare om han är med.. även om han inte köper bostäder så ofta, men ändå *ler* Han är min säkerhet liksom.. Jag älskade den bara när jag såg hallen!! Och jag kunde föreställa mig vart jag skulle ställa möblerna! Nu är det budgivning på G. Och det blir spännande.
*Trumvirvel*
Jag tänkte berätta om någonting mer, men just nu minns jag inte vad det skulle vara för något.. det kommer säkert senare..

Torsdag 3 april - Jag har gjort slut med min advokat

Så, då har man gjort slut med sin advokat, och man är nöjd som en höna!!
VA??! - Ja, men vi kan inte vara tillsammans för alltid heller, men du ska veta att du kan öppna fallet när du vill igen. Det har jag sett till. - Men du är ju död då!! Buhuuu...
Nog för att advokater är långlivade människor, men jag tror inte att de menar "forever" heller. Innom yrket kanske. Jag fick det jag ville, och lite till, och jag har honom att tacka för ALLTING!! Jag ska bannimig skicka ett "Tack kort" till honom. Han har vart en ängel. Den bästa advokat man kan ha!!!
"Du behöver ju inte snåla längre, men heller inte slösa, det är inga oändliga summor... men säg såhär: Lite socker på vardagen *ler*
Om några timmar ska jag till MVC å checka bebisen. Lyssna på hjärtljud och prata. Det ska bli kul. Sen blir det väl å jobba..
V 32
Bilden är från vecka 32.

Onsdag 2 april

Jag har tre familjer, eller fyra??
Igår lämnade jag Ålandsfärjan för näst sista gången. Nästa vecka blir min sista vecka forever (i tjänst) på Ålandsfärjan!! Det känns sjukt. När och om jag kommer tillbaka till Viking Line efter min mammaledighet, så blir det ADCC.. men här emella ska Rosella rula Östersjön/Ålands hav. Eller ja, (DET VET VI JU INTE ÄN). Jag menar, Alla kaptener åker till Rosella, för att "övningsköra" (utifallatt-Rosella-kommer), köksmästarna ska dit å provlagamat (utifallatt-Rosella-kommer).. passagerare frågar ju ständigt när Rosella kommer. Men vi i personalen vet lika mycket som de. Vi får väl veta via tidningen som alla andra.. det senaste var nu att de ska flytta grillen från Ålandsfärjans akterdeck till Rosella.. och det kommer komma VAKTER från företaget/rederiet som ska köpa Ålfen, för att se att vi inte snor inredningen!!! Men om Rosella kommer... (DET VET VI INTE!!).

Det känns bra att man har alla de här familjerna iallafall.
- Hemma
- Ålfen
- Och mina klasskompisar från Brasilienklassen =)


Moomipeikko
Jag blev plötsligt så kär i Mumintrollet..

RSS 2.0