Fyra år

Fantastiska fyra åring.
Nu har du gått och lagt dig två kvällar i rad utan att säga "god natt" till mig. Jag antar att det hör till åldern. Och jag kan bara gå därifrån. Du säger åt mig att gå, på ditt sätt, och jag kan inte tvinga dig att ha mig nära om du inte vill..
 
Tänk om jag kunde förstå vad som försiggår i din värld.
Antagligen är allt lite svårt att hålla ordning på, nu när du börjar förstå att saker funkar av en anledning, det blir liksom som glass i ugnen och laxen kvar i frysen. Du har så otroligt många funderingar och frågor, och jag kan inte svara på en fjärdedel av dem.
För mig är allt så självklart. 
Varför brinner ett ljus?
Vad gör så vi lever?
Hur funkar en motor?
Varför är vi vita i huden och andra chokladfärgade?
Varför, varför, varför...??
 
Jag gillar det där när grabb har en liten diskussion för sig själv och sen berättar en teori för mig. Låt oss säga att det handlar om hans pappas bils avgassystem (det är en återkommande story (som jag börjar kunna utantill nu)). Jag lyssnar och försöker förstå, och få honom att berätta mer ingående, och han berättar och förklarar. Till slut kommer han till en slutsats och jag håller bara med (även om jag bara hängt med på hälften), fast han är inte klar där, han måste ställa en fråga till: Varför?
 
 
I love you, baby.
 
 
 
Over And Out
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0