Lördag 20 september - Min unge, ditt barn

Å så var det nästan slut på september också..
Nu är det snart vinter också. Snart har september passerat som "SWOSCH" en vind. Det gör inte mig så mycket, jag gillar hösten. Jag gillar att ha på mig mer kläder, halsduk, hatt (jag älskar fortfarande min stickade keps som jag köpte i Linköping förra året), när vinden är kallare, och nästan, nästan lyckas bita huden genom de två tjockare tröjorna man har på sig.. Jag blir en sån läckerbit *ler* Jag älskar när träden får orange, röd, lila färg på sina löv, när löven faller till marken över en. Jag är nog en höst-människa.
Höststormarna på sjön är också något jag längtar till. Oj oj, tänk att få vara tillbaka på en båt.. hmm *drömmer tillbaka* Jag minns då, för kanske tre år sen, på hösten. Pierre å jag jobbade morgon, och det blåste på ordentligt när vi for från Mariehamn. Det var helt fantastiskt... land är inget för mig!!
Skulle det vara så fel att säga unge till sitt barn då? "Mina barn å andras ungar" heter det ju, men jag säger nog "unge" åt V. Säkert åt andra barn också, men jag tror jag säger "min unge å andras barn". Jag tycker inte det är något fult. Man får väl ta det med en nypa salt då, eller med glimten i ögat. Jag tror att få menar något illa när de säger "unge" till sina eller andras barn...

Prata med mormor igen!
Här skvallras det minsann!!        

Ville got the nicest pants!!

Jag är sååå snygg i mina snickarbyxor!!

Kraaaaaam
Nattis kramar..




Over And Out!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0