Lördag 3 maj - Graviditetens baksida

Det är underbart att vänta barn, men det finns även en baksida.
Jag börjar bli så trött på det här nu.
Jag blir tokig.
Jag skulle kunna plocka ut ungen nu!! 
Vad som hellst, så det går att röra sig igen!!
Så man kan må bra igen, så man kan vara sig själv igen..
Herre Guuud, jag orkar inte vara såhär mer.. bara massa halsbränna hela dagarna, otymplig levnadsstil (bara att vända sig i sängen är ju ett helt jävla projekt för mig) och anfådd som få, HELA TI'N. Strumporna funkar något sånär än, fast det är ju inte ofta nu mer man behöver dem. Å det är ju skönt (dock har jag fått skoskav av mina nya skor just). 
Jag kräks och är illamående, jag blir hungrig straxt efter att jag ätit och får för mig att göra knäppa saker!! Okej, jag var stor i maten förut, men det här tar priset! Jag blir frustrerad. Tvättat alla bebis-saker har jag gjort idag också. Så nu är det gjort. Jag längtar efter att inte få sova på nätterna, få vaka fram å tillbaka hela nätterna för att försöka få ungen att sova nån gång.. vad som hellst (!!!!) bara jag slipper den här magen snart. (Fast, jag önskar att jag håller ut en vecka till i alla fall, för jag vill väldigt gärna se finalen i Körslaget nästa lördag *fliiiiin*). Men det där bestämmer man ju inte. JAG VET, men snälla kom ut snart, jag är väldigt nyfiken (å många med mig) på hur du ser ut. Vem du är och HUR du är!! Om du är flicka eller pojk, spelar ingen större roll, men var snäll mot mamma är du gullig!!
Jag vill inte väga 95kg längre!!!
Jag vill inte ha halsbränna (de där preparaten är ju nästan dyrare än cigg, å de ruinerar mig!!!) mer.
Jag är trött på att vara tjock nu..
Over and *pust* out.

Kommentarer
Postat av: Annika

Hej hej! jag vill med veta va de är för en liten grej där inne =) Se hur den är, vad de är tjej/kille. Tror mer och mer på att de är en kille nu =) Men vad spelar de för roll. Nu är de bara 16 dagar kvar eller som jag tror 9 dagar =)) puss ANka

2008-05-05 @ 08:55:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0