Lördag 5 juli - FINLAND snart!!

Det är mycket barn nu!
Å stressen inför semestern börjar ta sig fram. Vad måste man ha med nu då? Det är ju inte bara MIG å tänka på i år, Ville ska komma till FINLAND *ler från öra till öra* Hur ska allt få plats, vad ska jag packa i?? Hur ska jag klara fyra veckor i stugan utan att bli tokig?? Fast det finns ju massor att ägna sig åt, om inte annat, så åt Ville. Jag ska ju få träffa Tiinas (min kusin) pojk, Topi. Och hon är ju tjock i år igen eftersom de hade så "bråttom" att skaffa en till *ler* som är beräknad en månad innan Topi blir ett!!!
Jag ser massor fram mot att komma till stugan! Det är bara vägen dit jag lite oroar mig för.. men det går väl bra. Varför har jag börjat oroa mig? Är det nått sånt mamma-syndrom man får i samband med att man blir mamma eller? Jag vet i alla fall att det inte finns nån bättre plats på jorden att lära känna Ville på. Och all finska han får höra, även om han är så liten, jag tror det är nyttigt. Eftersom jag vill att han pratar två språk, fast jag inte pratar finska naturligt med honom.. men det ska gå.
Här har han fått bada!     
Ville har just fått bada =)  None
Igår var jag på norrmalm och hälsade på Palm och Marie. Sen kom det ett gäng andra vänner också, och det var trevligt. Ville låg i soffan och sov så sött. Sen gick jag över till mina föräldrar och pratade med mamma. Hon tycker så mycket om V så hon sa åt mig att gå och umgås lite med Simon (som hade Natalie i helgen) medan hon passade honom. TACK MAMMA!! De där få minutrarna/timmen är guld värd/a.

Ville gillar att sova hos mormor.  Busunge!  Pang-pang!  Bästaste!    
På min 25-års dag.  Guffar! 
Jag är så oerhört lycklig över att ha er allihopa i mitt liv!! Ni är helt underbara. Även om vi bara ses några minuter, sammanlagt, per vecka eller månad. Ni är fantastiska!
Over And Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0