6 mars
Nu fattar jag precis.
Jag har ju inte gjort någon grundlig matematisk uträkning, men...
Svensk gurka kostade 49.90 kg och den spanska 1.95 kr/st.
Snål, och troligtvis korkad, som man är tog man det som då lät billigast.
Men den smakade inge bra alltså..
Over And Out
Jag har ju inte gjort någon grundlig matematisk uträkning, men...
Svensk gurka kostade 49.90 kg och den spanska 1.95 kr/st.
Snål, och troligtvis korkad, som man är tog man det som då lät billigast.
Men den smakade inge bra alltså..
Over And Out
Kommentarer
Postat av: En god vän.
Jag vet precis vad du använder grukan till MariUR.. Så vad den smakar har väl ingen betydelse? Så länge den e tillräckligt hård. Fast de va väl kanske de som va fel... haha
Postat av: ll
en hård gurka är aldrig fel, med den kan man göra mycket skoj.man kan ha den i sallad, till dip eller stoppa i i ett hål. hur gör du med dina gurkor
Trackback