6 mars

Nu fattar jag precis.
Jag har ju inte gjort någon grundlig matematisk uträkning, men...
Svensk gurka kostade 49.90 kg och den spanska 1.95 kr/st.
Snål, och troligtvis korkad, som man är tog man det som då lät billigast.


Men den smakade inge bra alltså..



Over And Out




Kommentarer
Postat av: En god vän.

Jag vet precis vad du använder grukan till MariUR.. Så vad den smakar har väl ingen betydelse? Så länge den e tillräckligt hård. Fast de va väl kanske de som va fel... haha

2011-03-07 @ 22:45:47
Postat av: ll

en hård gurka är aldrig fel, med den kan man göra mycket skoj.man kan ha den i sallad, till dip eller stoppa i i ett hål. hur gör du med dina gurkor

2011-03-07 @ 23:44:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0